Sayfa 24/50 İlkİlk ... 14222324252634 ... SonSon
Arama sonucu : 396 madde; 185 - 192 arası.

Konu: BİST 100 EN AZ 50 DOLAR OLUR bir gün beyaaa!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Akşama daha ayrıntılısı'nı atayım bu resmin.25 euro değilde 20 eur olabilir.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Akşama daha ayrıntılısı'nı atayım bu resmin.25 euro değilde 20 eur olabilir.
    Ben de iyimser kaba hesap 20-21,5 euro arası beklemekteyim.
    Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.
    "Temelle desteklenmeyen/betonlanmayan teknik kumdan kale gibidir". -0101 sözü-

yabancı takas oranı, borsamız, dolar
    birlikte grafik.
    yabancı takası düşmeye devam ediyor. dolar çıkıyor. borsamız çıkıyor.
    3'ü bu görüntüyü vermemeli...
    var bir yalan bir yerlerde.....
    ancak henüz çözemedim.

Türkiye dürüst, kuralları belli, halkın tamamının tasarruflarını değerlendirmek istediği bir borsa ile kalkınır.

Bu kereviz fiyatları nolacakh ya..

Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Bu kereviz fiyatları nolacakh ya..
    Kerevizi bilemem de viop topiğinde malesef bolca keriz var. Fiyatları diplerde.
    Sigara üreticilerinin müşterileri gibi binlercesi ölüyor, binlerce yeni geliyor.😪

6. Resim'de gözüken,2013 ten itibaren alçalan tepeler oluşmaya başlamış.Sarı kanal üst bant şuan için 2.2 eur gözükse'de zamana yayıldığın'da 2 eur civarına denk gelebilir.Kırmızı yatay trend'de aşağı yukarı bu seviyeler'de.
    2018 'de yeşil trend aşağı kırılınca şu ana kadar üzerin'de bir kapanış yapamadı endex.
    Dolayısı ile yeşil çizgi önemli.

7.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Resim'de gözüken,2013 ten itibaren alçalan tepeler oluşmaya başlamış.Sarı kanal üst bant şuan için 2.2 eur gözükse'de zamana yayıldığın'da 2 eur civarına denk gelebilir.Kırmızı yatay trend'de aşağı yukarı bu seviyeler'de.
    2018 'de yeşil trend aşağı kırılınca şu ana kadar üzerin'de bir kapanış yapamadı endex.
    Dolayısı ile yeşil çizgi önemli.

Kanal üzeri kapanış yapamadı,geldi yeşil çizgiye.Burası kırılmasa bari beya.

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    ....

Kanal üzeri kapanış yapamadı,geldi yeşil çizgiye.Burası kırılmasa bari beya.
    dandanakan üstadım;
    NOT ARTIŞI YOK İSE 20500 yuro üstü de yok gibi gözüküyor benim beklentilerimde beaaa..!

Sayfa 24/50 İlkİlk ... 14222324252634 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •