Ýzleyebiliyormuyuz
Ýzleyebiliyormuyuz
daha iyi ya parça parça deðil bir bütün halinde g.tüne soksun aletlerini.
Sadece hissiyat; Kesinlikle etkileme veya yatýrým tavsiyesi deðildir.
izleyebileceðimiz bir ekran varmýdýr?
Ören ailesi her fýrsatta ihlas finans maðdurlarýna olan borçlarý sebep göstererek geçmiþ yýllardan bu güne dek hep zarar ziyan yazýp ne yatýrýmcýlarýna beþ krþ koklattý nede devlete vergi verdi peki hakikaten yüklüce borçlarý varmýydý,varmýdýr,þimdi ne kadar borç kaldý bir bilen varmý araþtýrýldýmý sorgulandýmý þayet varsa neden bitirilemedi devasa gelirlere raðmen öyleki bu adamlar Türkiye'nin gerek yurt dýþý gerekse yurt içi mal varlýklarýnýn deðeri hesap edilemeyecek kadar büyük ama nasýl bir muamma durumsa paralarý deðirmen gibi öðütüyor gizli bir hazneye akýtýyor buharlaþtýrýyorlar ama hiçbir resmi devlet mercii hesap sormuyor yada sormak istemiyor bilemeyiz ama soramýyormu acaba diye insanýn aklý tutulmuyorda deðil..Ýhlas Holding ve iþtirak þirketlerine acil kayyum atamasý yapýlýp tüm varlýklarýna el konulmalýdýr diye düþünüyorum ..Not:Asla al yada sat tavsiyesi olarak algýlanmasýn sadece kafama takýlan sorularý sesli düþündüm..
Son düzenleme : kabile reisi 61; 03-02-2020 saat: 19:55.
helal süt emmiþ ve iþten anlayan bir kayyum atanmasý haberi ile heba edilen hortumlanan ihlas milli servetinin ülkeye kazandýrýlmasý olur ki yatýrýmcýlar da 20 yýldýr hem fiyat hem psikolojik baský dan kurtulmuþ olur.
kayyum talebini spk ya defalarca hem yazýlý olarak hem de internet üzerinden ilettim ama hep ayný cevaplar geldi izleniyor ve takip ediliyor diye.
fakat hortumlama be gaspa müsade edildiði aþikar.
tek olumlu yaný gazete ve alet ile baþlayan operasyon çekme nin henüz sonuçlanmadýðý.operasyonun altýndan iyi bir haber çýkma olasýlýðý olduðu gibi, alttan topladýklarýný yukardan okutma için de olabilir.
velhasýl altýna da etse satmýyoruz.ister hus un ali veli 49-50 si olsun ister üstadlar ýn 1.20-1.30 hedefleri olsun.para dan geçtim artýk muco filmin in sonunu merak ediyorum artýk.
Yer Ýmleri