Sayfa 24/106 İlkİlk ... 1422232425263474 ... SonSon
Arama sonucu : 842 madde; 185 - 192 arası.

Konu: ATPET - Atlantik Petrol Ürünleri

1.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    Eski grafiklere bakarsan operasyon yemiş birçok hissede aynı durum söz konusu
    Atpet nedir kimdir bilançosu kârı zararı bunlar nasıl araştırdınızmı
    yani araştırmasak paramızı niye bağlayalı. operasyon yemiş diye grafikte aynı yerlere tekrar gelmeyecek diye bir kural yok. 137 maliyetle beklemeye devam 142 147 152 dirençler geçilirse inş. 2 üzerine kısa vade geliriz. ytd.

2.  Alıntı Originally Posted by TECRÜBELİ Yazıyı Oku
    yani araştırmasak paramızı niye bağlayalı. operasyon yemiş diye grafikte aynı yerlere tekrar gelmeyecek diye bir kural yok. 137 maliyetle beklemeye devam 142 147 152 dirençler geçilirse inş. 2 üzerine kısa vade geliriz. ytd.
    dostum tabiki gelmeyecek diye kural yok ama geldiği yeri gören hisse sayısı %5 şansa diyelim,samat mesela taaa nereleri gördü daha diplerde sürünüyor,bende bekliyorum ama ben öyle 2 ler değil 1,50 olsa yeter diyenlerdenim
    Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz

ATPET Solo 2017/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -32.951

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. Arkadaşlar bilançoyu yorumlayabilecek varmı ve hisseyi nasıl etkiler

5. Tarih göstermiştir ki bilge herşeyi bilmez,sadece ahmaklar herşeyi bilir...

6. Evet arkadaşlar bu tablo hakkında yorum yapabilecek olan var mı ne getirir ne götürür 2016 ilk çeyreğe göre zarar epey düşük yıla görede öyle. Yada ben mi yanlış düşünüyorum. Uzman arkadaşlarlar bilgilendirirse seviniriz

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Acaba bidaha 1,40 üzerini görürmü
    Borsanın en adi kağıtları 1-samat 2-atpet
    Endeks uzaya çıktı bütün kağıtlar uçtu bunlar bi ileri bı geri
    Endeks dönüşe geçse başıda bunlar çeker

8.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    Acaba bidaha 1,40 üzerini görürmü
    Borsanın en adi kağıtları 1-samat 2-atpet
    Endeks uzaya çıktı bütün kağıtlar uçtu bunlar bi ileri bı geri
    Endeks dönüşe geçse başıda bunlar çeker
    samat elinde varmı kaçtan dostum, atpet bugün 140 üzeri atacağını düşünüyorum bence dün 134 aşağı salmaması olumlu salsa 128 den bahsedilebilirdi. ytd.

Sayfa 24/106 İlkİlk ... 1422232425263474 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •