Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )
Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )
Dolar 3.6 nin da altinda. 3.95 iken herkes korkudan altina yaparken biz burda birkac kisi dolar riversali cakti dedik. Onca laf isitmiatik. Gelinen noktanin resmi o zamanlar muhalefet eden herkese kapak olsun :-)
Sent from my SM-N920C using hisse.net mobile app
Valla ben de çok net şekilde dolar düşer demiştim.Kimse anlamadı ,oysa çizdim koydum buralara.
3.30 , 3.55 , 3.7x hepsinde de buralar zirve demiştim
Sonunda bi tane 4.1x hedefli çizmiştim.Düştü .![]()
Akıl, akıl olduğundandır ki işlerin sonunu görür; sonu görmeyen akıl, nefis kesilir.
Doların artışı tekniğe uygun değildiki zaten spekülatif olarak arttı. Şu anda da sürekli müdahalelerle düşürülüyor dolar endeksi 101 küsürlerde az bir düşüş var ama dolara karşı pozitif ayrışan iki para biriminden biri tl. Son dönemde teknik işlediğini pek düşünmüyorum açıkçası.
Umarım daha da düşer ama uzun vadede de bu düşüşün acısı çıkmaz.
~~~Burada yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür~~~
Yer İmleri