Sayfa 24/1200 İlkİlk ... 14222324252634741245241024 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 185 - 192 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1.  Alıntı Originally Posted by Hisseci 16 Yazıyı Oku

ytd...
    biraz daha beklesin. şu bilanço sonrası algyo ların birazını satıp bfren almayı düşünüyorum. mart-nisan-mayıs ayında biraz elimde bfren olsun istiyorum . bakalım bedelsiz piyangosu kime vuracak bu sene
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

2.  Alıntı Originally Posted by joker16 Yazıyı Oku
    biraz daha beklesin. şu bilanço sonrası algyo ların birazını satıp bfren almayı düşünüyorum. mart-nisan-mayıs ayında biraz elimde bfren olsun istiyorum . bakalım bedelsiz piyangosu kime vuracak bu sene
    Beklermi sence ??? İnş kardeşim inş.

3.  Alıntı Originally Posted by Hisseci 16 Yazıyı Oku
    Beklermi sence ??? İnş kardeşim inş.
    valla kardeşim; giderse de ,elinde olanlara bol kazançlar diler, gözümü kapayıp başka bi bedelsiz hissesi alırım.
    bi de ben teknikten anlamadığım için %3-5 falan yukardan da alırım heralde .
    Bakalım şu alageyik bilançosunu açıklasın da, sonra tekrar danışırım sana .
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

4.  Alıntı Originally Posted by Boom Yazıyı Oku
    PRKME (nacizane)

Bence sinir bozucu bir stop seviyede kapatti, alt kanalda, ancak ucgen sikistikca sikisiyor artik gidecek yeri kalmadi. Aslinda isi uzun, buyuk canagin dip calismasini tamamlamis, uzun dusenleri kira kira yukari donduruyor. Ben ucgeni yukari kiracagini dusunuyorum, 2.19 a getirip 2.20-21 dehi gap i almadi, orada birakti, bir sebebi olmali. Macd 0 in uzerinde kalacak, stocastic Ocak sonuna dogru aldatmis, simdi 80 e dogru gitmesi lazim, RSI ayni sekilde 70 ve ustune. 2.14-15 kirarsa hedef 2.50-55 bana gore, ama fazla bir sey beklememek lazim, biraz orta vade 2,75 ve uzun vadeli hedefi 4.00 TL. Canaktan once son kuvvetli direnc. YTD...

tebrikler! ben haftalarca bekledim kazançsız cıktım gecen hafta. sabredenler daha da kazansın
    yalnızca cehaletle savaşıp gerisiyle sevişelim. zengin olma garantisi yok ama dünyanın çok daha keyifli bir yer olacağına eminim

5. Dolar 3.6 nin da altinda. 3.95 iken herkes korkudan altina yaparken biz burda birkac kisi dolar riversali cakti dedik. Onca laf isitmiatik. Gelinen noktanin resmi o zamanlar muhalefet eden herkese kapak olsun :-)

Sent from my SM-N920C using hisse.net mobile app

6. Valla ben de çok net şekilde dolar düşer demiştim.Kimse anlamadı ,oysa çizdim koydum buralara.
    3.30 , 3.55 , 3.7x hepsinde de buralar zirve demiştim
    Sonunda bi tane 4.1x hedefli çizmiştim.Düştü .

7. Prkme

Alıntı Originally Posted by noob Yazıyı Oku
    tebrikler! ben haftalarca bekledim kazançsız cıktım gecen hafta. sabredenler daha da kazansın
    Tesekkurler, bence su anda silkelemesini yapiyor, 2.15 i kirmamasi lazim altinda kapanis uretmemesi lazim, bence gorevini yapti. 60 dk grafik bana bekle diyor ama benim maliyetim 2.10 tabi... 2.30-2.40 arasina yazacagim bu gun ve esas yarin icin satisimi... Giderse...

Akıl, akıl olduğundandır ki işlerin sonunu görür; sonu görmeyen akıl, nefis kesilir.

8. Doların artışı tekniğe uygun değildiki zaten spekülatif olarak arttı. Şu anda da sürekli müdahalelerle düşürülüyor dolar endeksi 101 küsürlerde az bir düşüş var ama dolara karşı pozitif ayrışan iki para biriminden biri tl. Son dönemde teknik işlediğini pek düşünmüyorum açıkçası.

Umarım daha da düşer ama uzun vadede de bu düşüşün acısı çıkmaz.

~~~Burada yazdıklarım tamamen hayal ürünüdür~~~

Sayfa 24/1200 İlkİlk ... 14222324252634741245241024 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •