Sayfa 24/898 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon
Arama sonucu : 7180 madde; 185 - 192 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1. Sabırla ve inatla birileri güzel topluyor. Bayramdan sonra durum net olarak anlaşılır

2. Sasa malum bir anonim şirket. Halka açık şirketlerde sermayenin yirmide birini oluşturan pay sahipleri mevzuat geregi şirkette azınlık hakkı elde ediyor.

Azınlık hakkı olanlar şirkette belli bir oranda yönetimde TT kanunu 411 nci maddesi kapsamında söz hakkı elde ediyor.
    Acaba bu şekilde düşünüp hisse toplama işlemi olabilir mi diye kendimce beyin fırtınası yapıyorum

3.  Alıntı Originally Posted by yaşlı_kurt Yazıyı Oku
    bofa yenı ortagımıza soz verdıgı gıbı yuzde bes teslım edecek
    daha vaktı var ve ben onları cok sevıyorum
    ama lıderlerı cok genc
    sevgıler
    Sayın yaşlı kurt dünkü yorumunuz sanırım bir duyuma dayalı ve mantıklı. İleriki zamanda görecegiz artık. Tşkler

4.  Alıntı Originally Posted by yaşlı_kurt Yazıyı Oku
    bofa yenı ortagımıza soz verdıgı gıbı yuzde bes teslım edecek
    daha vaktı var ve ben onları cok sevıyorum
    ama lıderlerı cok genc
    sevgıler
     Alıntı Originally Posted by dede_60 Yazıyı Oku
    Sasa malum bir anonim şirket. Halka açık şirketlerde sermayenin yirmide birini oluşturan pay sahipleri mevzuat geregi şirkette azınlık hakkı elde ediyor.

Azınlık hakkı olanlar şirkette belli bir oranda yönetimde TT kanunu 411 nci maddesi kapsamında söz hakkı elde ediyor.
    Acaba bu şekilde düşünüp hisse toplama işlemi olabilir mi diye kendimce beyin fırtınası yapıyorum
    Üstadlarım abilerim ikinizde aynı konuya temas etmişsiniz, bana da çok mantıklı geldi. Büyükler bu hissenin tahtasında bir kaç haftadır acayip savaşıyorlar... var bir şeyler ... biz küçük yatırımcıyız... filler tepişirken bize kenara çekilip seyretmek düşer...
    Görüşlerim yatırım tavsiyesi değildir. Herkesin aklı kendine

5. Benimki sadece beyin jimnastigiydi. Bir duyumum bir bilgim yok

6. Bugün çok büyük bir pislik olmazsa 46,00 dan gelen düşeni kırdık yetmedi üstüne back testimizide 41,30 da yaptık artık bir zahmet şu THY den geri kalan hisselere para kalırsa üç beş sasaya aksında bir yukarı kopalım.
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

7. Önümüzdeki hafta ikinci çeyrek bilançoyu da bir görelim. Daha iyi olacak inşallah

8. Bir kaç gün önce şirketin Kap a gönderdiği Sürdürülebilirlik Raporunu her yatırımcının mutlaka incelemesi gerekir.

https://sasa.com.tr/surdurulebilirli...ilirlik-raporu

Sayfa 24/898 İlkİlk ... 1422232425263474124524 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •