Sayfa 24/272 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon
Arama sonucu : 2173 madde; 185 - 192 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

1. TL deki öngörülen devaulasyonun sonuna geliyoruz...bundan sonraki adım tl de enflasyon üstü faiz.....yani millet ittfakının yapacaklarını şimdi cumhur yapıyor.....cumhur 2 senedir vede seçimden önce söylediği herşeyin tersini ekonomide yapıyor....çünkü ekonomi evrensel bir bilimdir....bana göre sana göre olmaz.....ve de paranın bir namusu vardır....oda faiz dir......türkiye yaniış ekonomik politika yüzünden 2 sene kaybetti....usd lerini düşük değerlemeden birilerine peşkeş çekti.....hani faiz 8.5 ...faiz sebep enf. sonuçtu.....şimdi ekonomi bilimi konuşuyor.....MŞ usd yi nerden bulacak.....ben söyleyeyim.....londradan.......millet gibi....cumhur da....oraya gidecek....gerçek yalanlar.....bitti.......yeni tcmb yi kutluyorum.....yabancının anladığı dili bilen biri geldi.....sayın MŞ ye saygım ve güvenim vardır.........artık arjantin olamayacağız....sn naci ağbal dönemine geri dönüyoruz....hepinize saygılar....

2. Bu arada devaulason bittikten sonra km usd lerini bozup şirket hissesi almaya başlayacaktır.....ve de gph da değişik gelişmeler olabilir....zaten beşiktaşk da bunla ilgili ipucu verdi sizlere....tabbiki bana göre
    Son düzenleme : aysha; 09-06-2023 saat: 07:25.

Alıntı Originally Posted by aysha Yazıyı Oku
    Bu arada devaulason bittikten sonra km usd lerini bozup şirket hissesi almaya başlayacaktır.....ve de gph da değişik gelişmeler olabilir....zaten beşiktaşk da bunla ilgili ipucu verdi sizlere....tabbiki bana göre
    2024'te temettü alır mıyız Ayşe hn?

4. 2023 te bir temetü ödemesi 2022 mali yılınna ilişkin olarak yapılacak galiba....oranı bilmiyorum.....

5.  Alıntı Originally Posted by aysha Yazıyı Oku
    2023 te bir temetü ödemesi 2022 mali yılınna ilişkin olarak yapılacak galiba....oranı bilmiyorum.....
    Selam sayın aysha. Nasılsınız? İnşallah iyisinizdir. Çok lafı uzatmak istemiyorum. Sadece bir konudaki görüşünüzü almak istiyorum. Daha önce söylenen herşeyi unutarak ( hisse geri alımı gibi) Sizce sayın KM veya tahta yapıcı/ yapicilari her türlü haberleşme kanallarında bu kadar baskı yapilmasinin nedeni sizce bir temettü olayı mı yoksa şirketin bizim hayallerimiz içerisinde satılmasi mıdır. Ya da bu şirket ortakları içerisinde bizim tahmin etmediğimiz birileri var olup bu pastanın bölünmesini mi istemiyorlar. Sonuçta 23 sene kan kusturdulsr

6. sn gündem....Kısaca.....borsada hiç birşry göründüğü gibi değildir.....özellikle glyho ile ilgili kamuya paylaşılan resmi bilgilerde kanımca büyük eksikler var......ama bu benim işim değil....spk ve bist yönetiminin sorumluluğunda.....

7.  Alıntı Originally Posted by aysha Yazıyı Oku
    sn gündem....Kısaca.....borsada hiç birşry göründüğü gibi değildir.....özellikle glyho ile ilgili kamuya paylaşılan resmi bilgilerde kanımca büyük eksikler var......ama bu benim işim değil....spk ve bist yönetiminin sorumluluğunda.....
    Demekki bizim(benim iş) Allah'a kalmış. Ben bu şirketin hiç bir konuda şeffaf olduğuna inanmıyorum. Benim bu hissede 23 senem bitmek üzere.. Gördüğüm yaşadıklarım hep şirket tarafından yatırımcıdan birşeylerin kaçırıldığı yönünde. Daha Başkent doğalgaz davasının sonucu ile bizimle paylaşılan hiç birşey yok.(olumlu, olumsuz)
    Düşünüyorum da bu şirkete elektrik mühendisi arandığını kariyer nette bir yatırımcı arkadaşın paylaşımı ile öğrendik.daha burda bir yatırımcı olarak konuşmanın hiç bir anlamı ve gereği yok. Ne Desek bos.
    Hiç ben kelimesini söylemeyi sevmem ve haz almam. Ama zaman size yıllar önce dediklerim konusunda beni maalesef haklı çıkartacak. Saygılarımla

8. Sn gündem lütfen paylaşım yapmayın bugünlerde. Yoksa kötü niyetli olduğun düşünülmesi muhtemeldir. Sizden etkilenenleri ciddi zarara uğratırsınız ki kul hakkından şikayet eden kişisiniz. Onun için yazmayın derim

Alıntı Originally Posted by gundem Yazıyı Oku
    Demekki bizim(benim iş) Allah'a kalmış. Ben bu şirketin hiç bir konuda şeffaf olduğuna inanmıyorum. Benim bu hissede 23 senem bitmek üzere.. Gördüğüm yaşadıklarım hep şirket tarafından yatırımcıdan birşeylerin kaçırıldığı yönünde. Daha Başkent doğalgaz davasının sonucu ile bizimle paylaşılan hiç birşey yok.(olumlu, olumsuz)
    Düşünüyorum da bu şirkete elektrik mühendisi arandığını kariyer nette bir yatırımcı arkadaşın paylaşımı ile öğrendik.daha burda bir yatırımcı olarak konuşmanın hiç bir anlamı ve gereği yok. Ne Desek bos.
    Hiç ben kelimesini söylemeyi sevmem ve haz almam. Ama zaman size yıllar önce dediklerim konusunda beni maalesef haklı çıkartacak. Saygılarımla

Sayfa 24/272 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •