50 milyona yakın ostim prestijin satışlarından gelen var..15 milyonda bedelliden gelen para...
kira gelirleri ile yaklaşık kasasında 70 milyona yakın parası var...
borçların yapılandırılması haberini bekliyoruz.
ostim teknopark yanılmıyorsam vakfında ortak olduğu çoğu ünüversitelerden oluşan 6 ortaklı bir şirket...
benim anlamadığım mesele vakfın ostim prestijde kendine ait iki bloğu vardı. neden kendi mülkiyetinden teknopark için finansman sağlamıyorda ostim endüstriyel bu işi yapıyor...
20 yılda ödenecek parayı baba oğluna vermez...orhan aydın vakfın hem kurucu üyesi hem başkanı olunca bu işler olabiliyor....
ostimde hangi taşı kaldırsan altından orhan aydın çıkar..başkanı olmadığı oluşum var mı bilemiyorum.
keyfine göre şirketi yönetiyor..kimin eli kimin cebinde kim kime ortak belli değil...
ben bu şirketin nasıl bir yapı olduğunu çözemedim...zaten çözülmesin diye karmaşık yapıda kurmuşlar.
orhan aydının kurucusu ve başkanı olduğu 25 kişilik mütevelli heyeti herşeye hakim..
küçük yatırımcı para kazanmış kaybetmiş hisse fiyatı 1.40 düşmüş kimsenin umrunda değil...
vakıf bu şirketin ortağı olduğu sürece ostim şirket hüviyeti kazanamayacaktır.
Son düzenleme : emektar; 09-04-2018 saat: 23:06.
Ostim Teknopark A.Ş 20 yıl süreyle Şirkete aylık geri ödeme yapılacakmış...
bu paranın şirkete hakkaniyetle geri ödeneceğini sanmıyorum.bu parayı verince geri ödeme yerine vakıfla yolları ayırmak daha mantıklı olurdu.
vakıf herşeye ortak sadece borçlara ortak değil...
en iyisi ilk yukarı harekette yolları ayırmak..
borçlular kapıda bekliyor camdan sadaka dağıtıyorlar...
burada küçük yatırımcı sadece figüran...
Yer İmleri