Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Doğu Akdeniz'deki gerilimle ilgili önkoşulsuz görüşme önerisini Yunan mevkidaşının kabul etmediğini söyledi. -AA
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Doğu Akdeniz'deki gerilimle ilgili önkoşulsuz görüşme önerisini Yunan mevkidaşının kabul etmediğini söyledi. -AA
Kışkırtmadan izah etmişsin şahit..
Dün o tümgeneralin konuşmasıni izledim. Burda bizim geç kaldığımızi mısır ve İsrail ile kıta sahanlığı anlaşmasi yapmamız gerektiğini söylüyor. Bizim dostumuz yok iken düşmanımız bu kadar çok iken bu işi sürdüremeyiz. Hele hele Rusya'nın kucağında gezerken AB ve ABD ile aramız hiç iyi olmaz. ABD Çin ve Rusya nin Akdeniz'de Liman üssü kurmasına karşı bu konuda karşı tarafta olduğumuz sürece zarar ederiz.
Ben portföy yönetiyorum Dostum.
Tabi ki aşağıdan alımlar, yukarıdan satışlar yapıyorum.
Benim portföy ortada. Gizli saklım yok.
İşlemlerim de ortada. (Ki iyi takip etmişsin)
Sadece 2 banka var elimde, akbank ve İşC.
Yapacağımı da yazayım tam olsun,
Dolar yükseldikçe yavaş yavaş dolar bozacağım,
Akbankta 4.83 e kadar aldım, altına inerse alacağım.
İşC de 4.99 ve altında pasif alım emirlerim duruyor.
Her şey ortada yani.![]()
Daha öce abd veya avrupa birliğiği ile dost olduğumuzda daha mı iyi idi....Türkiye politika değiştirdi....bunu görmek lazım....onlarda bunu istemiyor eski Türkiye yi istiyorlar .....ya herro ya merro politikası bu....Bu politika başarılı olursa gelecekte Türkiye en önemli aktör olacak....Bunu zaman içinde görecez....
Yer İmleri