Dışişleri Bakanı Fidan: "Türkiye Suriye'nin milli birliğine, egemenliğine ve toprak bütünlüğüne çok büyük önem atfediyor"
Dışişleri Bakanı Fidan: "Türkiye Suriye'nin milli birliğine, egemenliğine ve toprak bütünlüğüne çok büyük önem atfediyor"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Esad’ın uçağının düşürüldüğü iddia ediliyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Dışişleri Bakanı Fidan: "Ülkelerini terk etmek durumunda olan milyonlarca Suriyeli artık ülkelerine geri dönebilirler"
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
Örnek taliban bağlamında afganistan
buraya gelenler hemde irandanda yol alıp geldiler
burayı karıştırmak için geldiler bence süriyeliler hamaslılar dahil.
paronaya derler şimdi
Banu Avar Trt de dediğinden buyana 20 yıl geçti ve gelinen nokta ortada
batılılar bir tane İslam ülkesi bırakmıyacak bu gidişle
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Arap baharına direnen son kaleydi,artık emperyal faşist ülkeler ve onun uşakları şenlik yapar,şimdi gözler ülkemizde,zaten gözleri haçlı seferlerinden beri vardı,atadıkları adamlarlan ülkemizi yıkmaya kalktılar yıllarca,iç-dış düşmanlarlan beraber,ayakta kaldığımız sürece bu baskı devam edecek,ama ondan önce dünyamızın sorunu var,doğal afetler,bundan sonra çok yüksek olacak,afetlerlen uğraşan insanlar savaşmaya fırsat bile bulamayacak,başta su sorunu peşinden gıda sorunu tavan yapacak,su savaşları yüzündan savaşlar bile başlıyacak,adıda su savaşları olacak.
Endex 10.170 üstünde![]()
Yer İmleri