Çok ilginç,
sadi uzunoğlu isimli akademisyen, üniversiteleri dolaşıp bitcoin i anlatıyor.
bitcoin den bahsetmiştim.
CIA nın yarattığı, şu an yahudilerin kurduğu princeton universitesinin kontrolunde gibi görünen digital para.
Bi ara yahudi mahfi eğilmez bitcoin öğretisi yapıyordu, sonra sazı yahudi kanalları aldı, USD kuru verir gibi bitcoin fiyatı vermeye başladılar.
Şimdide sadi uzunoğlu ve ekibi, üniversiteleri dolaşıp gençleri bitcoin için hazırlıyorlar...
Geleceğimizi de abd kucağında hazırlayanların çalışmaları devam ediyor.
Derinden ilerliyorlar... Bıkmadan usanmadan, on yıllar boyu sürekli böyle dipten ülkeyi oyuyorlar... Para CIA dan olmalı. FED de basıp basıp kullanıyorlar.
CIA nın bütçesi, Türkiyenin bütçesine yakın.
Gizli bütçesi ise uyuşturucu ticaretinden. Güney amerika ve afganistan uyuşturucu ticareti kontrollerinde...
Parayı da bizim gibi ülkelerdeki yahudilere yada satın aldıkları yaşam formlarına verip, ülkeyi sömürgeleştiriyorlar. Bizim durumumuzda, sömürgeliğe uysalca devam etmemizi sağlıyorlar.
internette, yahudilerle ermeni akademisyenler, ekonomistler, para piyasası oyuncuları, hep birbirlerinin haberlerini aktararak, ortak bir sürü oluşturuyorlar. Birini okumuşsan diğerlerinde yönlendiriyorlar. Güzel paslaşıyorlar.
Sizin beyninizi yıkıyorlar.
yapamayız edemeyizciler, kendi ülkelerinden nefret edenler, hep bu heriflerin eseri.
Eskiden robert kolej gibi misyoner okullarından yetişenler bu ülkenin ebesini bellemişlerdi, şimdi internetten devam ediyorlar.
Peki bu herifler neden üniversitelerde, TV de ve internette, milleti bitcoin e hazırlıyorlar.
Yarın ülkemiz bitcoine geçtiğinde, halk hiç sorun çıkarmadan kabul etsin diye.
Şu an değil ama belki 20 sene sonra, bitcoini eleştiriyorum diye gençler bana saldıracak. O kadar beyinleri yıkanmış bir sürüye dönüşmüş olacaklar.
Medyadaki yahudilerin ve satın alınmış olanların görevi bu, gençleri ve ülkeyi hazırlamak.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri