Sayfa 241/459 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341 ... SonSon
Arama sonucu : 3670 madde; 1,921 - 1,928 arası.

Konu: MRGYO - Martı GYO A.Ş.

1. Bu hissede kimse kalmamış hepsini galip toplamış bir aksilik olmazsa uçuşa geçme vakti gelmiş galiba

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by berkay26 Yazıyı Oku
    Bu hissede kimse kalmamış hepsini galip toplamış bir aksilik olmazsa uçuşa geçme vakti gelmiş galiba

ben sosyal medyadan duyarak geldim siz küçük yatırımcılar gibi.bakalım hisse en sonunda kime kazıklanacak.

3.  Alıntı Originally Posted by anılmert Yazıyı Oku
    ben sosyal medyadan duyarak geldim siz küçük yatırımcılar gibi.bakalım hisse en sonunda kime kazıklanacak.
    Bence de bizim bilmediğimiz önemli bir haber var. şeytana uydum 1.80 den sattım, pişmanım, şu an elimde olsa satmaz haberi beklerdim.Çünki Bir haber çıkmazsa kimse bu fiyatlardan almaz. Bu fiyatlardan kimler neden alıyor? Kendi fikrimdir, yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by gundayad Yazıyı Oku
    Bence de bizim bilmediğimiz önemli bir haber var. şeytana uydum 1.80 den sattım, pişmanım, şu an elimde olsa satmaz haberi beklerdim.Çünki Bir haber çıkmazsa kimse bu fiyatlardan almaz. Bu fiyatlardan kimler neden alıyor? Kendi fikrimdir, yatırım tavsiyesi değildir.
    sayın gundayad,bu fiyatlardan alan kanımca biz küçük yatırımcılarız. sosyal medyada bu kadar reklama ancak bizler inanırız.inşallah hep beraber trenin altında kalıp telef olmayız.

5. Dikkatli olmak lazım aşağı yukarı çok sert hareketler yapabilir galip bu elinde yaklaşık 32 milyon lot var ne yapacak bakalım 52 milyon hissenin 32 onda piyasada 20 milyon ama onlar sahiplidir metro satmadığı sürece günlük küçük miktar alımlar bile tavana götürür ama dikkatli olmakda fayda var

6. yüzde 60 oldu tur attırdı hemde kaç tur devre kesici ?

7. 0,58 alıp aylarca bekleyip 0,64 'te ayrılmıştım kağıdın geldiği yere bak
    Zaten dönerse kimse ağlamasın elbet bir yerden kitlemeye başlayacak izliyoruz bakalım.ytd

8. bu kağıt neden durdurulmadı anlamadım ? devre kesici çıkışlar içinmi geçerli acaba

Sayfa 241/459 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •