Sayfa 241/1003 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1,921 - 1,928 arası.

Konu: Viop XXXVI

Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    macrocenter'lar migros'un zaten..

mesela dışarıda 300 k'ya araba varken sen sanırım Land Rover tarzı 1.5-2 milyonluk bir araba alma planı yapıyordun.. yanılmıyorsam bu sayfalarda belirtmiştin..

benzer şey.. bim den alışveriş yapmak istemeyen insnlar var.. onların gideceği yerler olması lazım.. marketlerde en önemli şeylerden birisi raf alanı.. o rafa ıvır zıvır kalitesiz şey doldurmakla kimin eline ne geçer..

ayrıca.. ben bim'in migrostan çok çok ucuz olduğunu filan görmedim.. ikisine de giderim, ama ağırlıklı olarak migros.. hatta migros'taki indirimleri bim'de filan bulmak mümkn değil.. migros ve macrocenter farklı bir deneyim sunar.. ki benden daha iyi bildiğine eminim..
    Yanılıyorsun. Range ROVER zaten vardı, sattım.. Yeni modele de .5.5 milyon veremem, !!

BIM'de fahiş fiyat nasıl olacak ki? Macro lar üst segmente hitap ediyor, 30 TL'Ye ekmek
    almak tabi ki,fahiş sayılır ama macrolarda normal....

2. Elde bim ve migros vardı Bu kadar ceza verilmez ama kardeşim
    Göreceğiz bim ile endeksi kaldıranları. Pazartesi ne yapacaklar

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. 30 tlye ekmek almak isteyen adam senle ayni yere mi girsin?

kapida 50 lira da giris parasi verir gerekurse...
    bu talep varsa arz eden de bulunur

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    BIM bu toplumun gerçeğidir.Ev alırken, Bime yakın olmasını önemseyen çok orta yaş üzeri vatandaş var.Bunlar olmasa diğer marketlerdeki fiyatlar daha da artar.

Bazı marka ürünleri bile en ucuza getirdiğini gördüm (supurge,ütü,mause, sırt çantası...)webden en ucuz fiyatın bile altında sattı.

Sen ekonomiyi batır,3 kere başkanı görevden al...sonra SUÇLU UŞAK olsun

5. Bu iki hafta kağıt değişimi, yeni vadeler falan filan. Hiç şaşırmadım cezaya, resmen kaos içinde düzeni bulduk ite kaka. Bankalara geçecekler muhtemelen.

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Ben olsam rekabet kurumunda bu yılın sonunda ceza olarak cironun yüzde 4 keserdim iki yerine .

Zaten iki ay kalmış değil mi bunu akıl edememişler
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Pazartesi bim satarlar banka alirlar biraz dengelerler her turlu.

SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Hâlâ satışta olan marka sırt çantası var.Akakce,cimri com vs...hepsine baktım.orada en ucuz 450 tl.

Bimde aynısı 279 tl...ogluma aldim.meshur bir marka,orjinal..beğenmedin 15 gün sonra iade et.

Marketlerime dokunma...

BIM'ın sahibi kim?
    TOPBAş ailesi değil mi?
    URLA'da erdoğan la beraber villalar yaptıran, telefon dinlemeye takılıp ta öğrendiğimiz..

(Erdoğan'ın Abi Urla işini (kaçak viilalara ruhsat) halledeceğiz,Bayraktar'a söyledim merak etme )

950 tane perakende bakkal açalıbilecek parayı tek başına BIM'e ceza yazmak ta nedir ya?

El-insaf

Sayfa 241/1003 İlkİlk ... 141191231239240241242243251291341741 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •