-
hele şükür 75 kademesi de kalktı tavana bir şey kalmadı hepsi hepsi 15 kademe
-
burada 40 ky bir araya gelip adam başı 5 er bin versek tavana kitleriz bunuz o kadar kademeler boş
-
0,87 lerden satıp garana geçsek ondan bile zararımız çıkardı patronu speği hepsi ky düşmanı cebimizdeki parayı çalmaya devam ediyorlar.
-
en kotusude borsa cikarken cikan kagitlara arkadan bakmak bole bir mala bulasmisken!! hareketsiz kagida bulasmicaksin son tecrubem bu oldu ak☺
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
0.95-1 arası tonla hisseye geçmedik hemde maliyet çok yakınken. 0,85 den bu yana da gerel mrshl Klgyo kuyas arka arkaya kaçırdık. Hisse 0,75 e dğşyip en son şeytana uyup Boyp aldım 1 ayda çok düştüğünden ondan bile geç kaldım 4,35 den vazgeçtim gittik gidiyor diye 4.50 den aldık bakalım pazartesi iyi mi yaptık kötğ mü, normalde Boyp bir tavan yapar da o arada Sayas ta yükselirse deli olurum pazartesi sabah Boyp tavan yaparsa yarısını satıp geri döneceğim. Zararı çıkaracağım bu deyyuslardan
-
05.11.2018 08:32:26
Bildirim Tipi
ÖDA
Yıl
-
Periyot
-
Özel Durum Açıklaması (Genel) A+ A-
Özet Bilgi
İştirakimiz BORSI GmbH & Co. KG'nın Finansal Durumu Hakkında Yirmi İkinci Güncelleme
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
01.11.2018
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Almanya'da mukim ve iflas erteleme başvurusu yapan iştirakimiz BORSI GmbH & Co. KG'nın ("BORSI") durumu hakkında kamuoyuna düzenli olarak bilgi verilmektedir.
Yetkili Alman mahkemesi tarafından 2 Kasım tarihinde verilen kararla Peter Breer tarafından hazırlanan ve şirketimizin BORSI'nin pay sahipliğinden çıkartılmasını öngören yeniden yapılandırma planı ortaklar arasında ayrımcılık içerdiği için reddedilmiştir.
Kamuoyuna duyurulur.
-
Bu haber güzel değil mi? Açılışta hiç tepki vermedi.
Lenovo K33a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
lan arkadas be essek bir hissesin sen ya!!
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri