Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez.Yatýrým tavsiyesi verecek yetkinlikte deðilim.
"Memleketim varsa ben de varým."
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi içermez.Yatýrým tavsiyesi verecek yetkinlikte deðilim.
Al ya da öde anlaþmasý var arkadaþlar. Yani illa ki o ürünün parasý alýnýr. Ancak öyle bi zamandan geçiyoruz ki bazý parçalar gelmiyor. Çalýþýlmýyor. Kapalý. Sevkiyat olmuyor vs. illa ki düzene girecek
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Tofaþýn fabrika daha uzun süre kapalý kaldý pandemi sürecinde bu yüzden de ihracatta daralma büyük oldu çünkü üretim yapýlmadý. Araçlarýnýn beðenilmediðini yazmýþ bir arkadaþ aksine egea 4 yýldýr yurtiçi en çok satýlan araç. Birde Almanyada en dayanýklý araç seçilmiþti. Hisse fiyatý yeterki düþmeye görsün bizim küçük yatýrýmcý vurur yerden yere.
Ben tofas i is yapis seklini begeniyorum
Ytd
"Bir ülkenin baðýmsýzlýðý yabancýlarýn lütuf ve merhametine býrakýlamaz."M.Kemal ATATÜRK
Rakamlar dan da memnunum.Kârlardan da memnunum.
Elektrikli hamlelerden de memnunum.
Yuzde 75 ihracat yapan bir firma asagi yukari ic pazarda da ticari ve egea da etkili.
Suv hamlesi de yapilcak sanirim
Elektrik binek de yapilicak mini olarak sanirim ilerde o da olur.
Begeniyorum ben ama farkli bir sey varsa dikkate almak isterim tabi....
Ytd
"Bir ülkenin baðýmsýzlýðý yabancýlarýn lütuf ve merhametine býrakýlamaz."M.Kemal ATATÜRK
Yer Ýmleri