Sayfa 243/754 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343743 ... SonSon
Arama sonucu : 6029 madde; 1,937 - 1,944 arası.

Konu: FENER - Fenerbahçe Futbol A.Ş.

1. https://youtu.be/R-5Qz2G43kw

Artan faizler ,dların yükselişi etkisi ile gayrimenkul piyasası durgunluğa girdi.Ama fiyatlar bir zaman sonra tekrar yükselecek çünkü dolar yükseldi....Bu gayrimenkul sektörü böyle .Paran varsa kriz mriz dinlemeyip yatırımını yapacaksın....!!!Ama artık gayrimenkul tarafına para aktarmayacağım.Orası kendi kendini besleyecek....!!!

Ben borsadan aldığım zevki hiçbir yerde alamıyorum anladım.Gayrimenkul tarafı çoluk çocuk içindi .

Borsa ise kendim için ve artık buraya daha fazla öenm verceğim....Hayallerim var borsada....4 yıllık bir tavukçuluk maceram oldu ve de bu zamanda hayatın ne bok birşey olduğunu anladım.....Borsadan intikamımı alıyorum ama daha bitmedi .Tabii ki herşey nasip kısmet ama çalışmadan da gayret etmeden de hiçbir şey olmuyor.Gayret bizden nasip Allah tan....Biz yapacağız ve tevekkül edip sonucunu Allah a bırakacağız....!!!

Hedeflerim artık çok daha büyük.Kendime yeni bir HEDEF belirledim.Borsada kalan paramı 5 yılda 1 MİLYON DOLAR a yükseltmek.Olur mu bilemem ama neden olmasın....!!!!

2. Fener de olan şu.. İyİ bır takım kuruluyor, başlarında iyi bir hoca var ve sezon açıldığında artık bu fıyatlardan mal vermek istemiyorlar.. Son olarak TS un yaptığı fıyatlama çıtayı yükseltti,... 6 yıldır takımın şampıyon olamaması ve bu süreçte de hıssenın yerlerde sürünüyor olması.. Dolar bazında zaten borsa fıyatı erimiş gıtmıs, milyar dolarları gecen bır pıyasa fıyatı varken şampıyon olsun olmasın bu pıyasa değerının pek altına düşmeyen fener hıssesı hareketleri ile yenıden eskı gunlerın gelebıleceğı sınyalını verıyorr.. İnşallah yanılmayız ve gecen yıl ts un yaptığı hareketı bu yıl fb yapar dıyelım.. Ya nasıp.. Çok değil ıkı üç aya kalmaz takım oynayacağı futbolla bunun cevabını verır.. Umarım kazanan fb yatırımcısı olur..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

3.  Alıntı Originally Posted by TC MEHHAM Yazıyı Oku
    Tepe 22.20 galiba ortak fincan olması için. Sonra kulp yapar umarim
    sayın üstadım sizin dediğiniz yerleri zorlayabilir.......

bu adamlar sayın kwon3 üstadın dediği gibi daha sezon başlamadan bile . ucuz fener yok diyolar anlaşılan........

Y.T.D

4. Arkadaşlar lıgde 21 takım olacak şampıyonluğa oynaması muhtemel olan takımlar ayrıca Avrupa maclarına çıkacaklar.. Bu süreçte fb avantajlı duruyor.. Sadece lıg maçı oynayacak olması bıle bır avantaj fener için..
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

5. Lig olsun hayat olsun bu bir maraton. Hizli yukseldik. Yakin zamanda biryerde birgun duzeltme gelecektir. Esas muhim olan takima ve hisseye guveniyormuyuz? Limit isinin ceza almadan cozulecegine, adil ve hakemlerin on plana cikmadigi bir ligde sampiyonluga oynayacagimizi, ve pandeminin futbol oynanmasina izin verecegine inaniyormuyuz?

Bunlara kisisel cevabimiz neyse, ona gore pozisyon alacagiz. Gerekirse hisseye asik olsakta gozunun yasina bakmadan satacagiz, gerekirsede inis cikislara fazla takilmadan beklentilerimize gore sabirli olmayi bilecegiz

Hissenin gecmisi, momentumu, arsa sponsurluk mahkeme vs ise diger beklentileri

Tum KYlere bol kazanclar

6. .. Ver gazııı..Ver mehteriii.. Çaylarrrr.. Efsane geri döndü....artık yaşlandın tatarrr.. Daha yolun başındayız...

7. Tahta sindire sindire gidiyor..
    Spekülatif bır hareketten ziyade satanın malını alıyorlar ve acele etmiyorlar..
    Burası borsa dıkkat etmekte de fayda var...!!!!!
    Efsanenın gazıyla diğer sportıflerde gıdıyor..
    Son düzenleme : kwon3; 24-08-2020 saat: 15:11.

8. Global neredeyse butun malını sattı ama tahta tavana gıdıyor..
    ...

900 bın lot cıvarı satışı olmuş globalın tek başına..

Acaba arsa ile alakalı bır gelişme mı olacak bakalım altından ne çıkacak!!!!..

Diğer sportifleride tavan yaptık..

Sayfa 243/754 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343743 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •