Sayfa 243/992 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343743 ... SonSon
Arama sonucu : 7935 madde; 1,937 - 1,944 arası.

Konu: Viop - XVIII

1.  Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    Dalga geçmeyin hangi kriz fiyatı??? Sorun eski yatırımcı eksikliği. 2001 2008 krizlerini görseniz bu fiyatlara dip değil tepe derdiniz...
    Dolar bazında bakardan dip olarak gorebilirsin.

2. Gördüm o krizleri dostum.. İçin rahat olsun...
    O krizlerde imf, fed ıvır zıvır destek vermedi... Şimdi adamlar para basarım, alırım herşeyi diyor...
    Birde şu var... Daha önce açığa satış yasağı yada devre kesici yoktu.
     Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    Dalga geçmeyin hangi kriz fiyatı??? Sorun eski yatırımcı eksikliği. 2001 2008 krizlerini görseniz bu fiyatlara dip değil tepe derdiniz...
    Son düzenleme : kamil79; 03-05-2020 saat: 20:15.

borsanın hala %58 i yabancının,ve adam dolar verip aldı,birde sattıgı %5 i yabancı yerine koymaya kalkarsa 15-20 bin puan yukarı hareket olur,bedavaya gelmiş fk lar varken daha aşagısını konuşan zaten borsayla ilgilenmesin

4. Gencler cokta kurcalamayin yok su hissenin teknigi iyi,bu hissenin temeli iyi ,yok vaka sayisi azaldi falan ,sell in may go away diye birsey var bildinizmi? Normalde zaten her mayis % 10-15 bir duzelteme geliyordu birde corinadan dolayi ulkeler kepenk indirmis piyasa yapici bunu abartmazmi saniyorsunuz .mayis 20 25 gibi gorusmek uzere

5. 2001 krizinde borsa 7000 e indikten sonra kent gıda almıştım.... Çünkü kağıt yıllarca yatay takılmıştı ve aynı fiyatlarda hiç görmediği işlem hacimleri vardı. Ben atladım kağıda... Seans salonundakiler aptalmısın dediler.. Millet korkudan kağıt alamıyordu... Kağıt oradan bir koptu gitti.. Millet baktı kaldı...
    Kağıt kötü zamanlarda alınır
     Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Temelde bilançolar kötü ekonomi kötü
    Teknikte saçma kağıtlar tavan

Sanayi banka holding girenler, 2 aydır bekliyor

Dediğin doğru ama şu durumda önümüzü göremediğimiz için temel teknik pek güve vermiyor bence

6. TROLLERin Belgeseli çıkmış
    https://www.youtube.com/watch?v=SrOHTI2JxWE
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by cemsoy35 Yazıyı Oku
    Gencler cokta kurcalamayin yok su hissenin teknigi iyi,bu hissenin temeli iyi ,yok vaka sayisi azaldi falan ,sell in may go away diye birsey var bildinizmi? Normalde zaten her mayis % 10-15 bir duzelteme geliyordu birde corinadan dolayi ulkeler kepenk indirmis piyasa yapici bunu abartmazmi saniyorsunuz .mayis 20 25 gibi gorusmek uzere
    Aynısını bugün fırındaki çalışan çırak söylüyodu

8.  Alıntı Originally Posted by steafan Yazıyı Oku
    Duyduğuma göre yarın borsa çok çıkacakmış. Gap yüzde 17 diyollar. Yüzde 10 tavanı bir günlüğüne 17 yapılmış. Malum vaka azaldı. Sercann da full malda zaten. Forum bu hale geldiğine göre böyle yazmalıyız galiba.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Aynen devam et gözümsün

Sayfa 243/992 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343743 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •