Sayfa 243/997 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343743 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 1,937 - 1,944 arası.

Konu: Viop XXXIII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    şu anki iktidarın en büyük şanslarından birisi de tabii zayıf muhalefet...kılıçdaroğlu rte için çok büyük şans...baykal vardı ondan önce onun zaten asla ülke yönetmek gibi bir derdi olmadı...o her zaman chp başkanı olmaktan mutluydu ve kendisine yetiyordu...chp ye oy veren birisi olarak hiç sevmem kendisini...

chp'nin her şeyden önce kendini yenilemesi lazım...şu anki chp ye baktığım zaman hdp ile kanki olmuş ve köhnemiş bir kadro görüyorum...bunu her seçimde chp'ye oy vermiş birisi olarak söylüyorum...hele zaten hdp ile el ele kol kola olmaları beni yeterince sinirlendiriyor...ATATÜRK'ün partisi Türkiye'nin bağımsızlığına kasteden bir örgütün siyasi ayağı ile yan yana olamaz...bu içler acısı bir durum...ha diğer taraftan akp lilerin de çıkıp bunu koz olarak kullanması çok gülünç oluyor...megri megri falan filan unutmadık...haburda teröristlerin davulla zurnayla ülkeye girmesini unutmadık...

bu nasıl değişir değiştirilir bilmiyorum fikrim yok...benim sadece 1 oyum var onu da seçimden seçime kullanıyorum...

2.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    akp ile amariga gayet güzel anlaşıyorlar 20 yıldır.. burada hikaye anlatma..en son "dostum trump" ifadesini kullanıyordunuz. şimdi yakında aynı şey biden için de kullanılır, onu beklediniz zaten aylarca, "neden aramıyor acaba bizi" diye endişelendiniz.. komedi bir zihniyetsiniz, burada millete "yerli ve milliyiz" yalanlarını atıyorsunuz..
    Verdiğim yanıt silinmiş..,

Bunun da silinmesini istedim, olmadı...

Mecburi yanıt:

SİYASİ GÖRÜŞÜM BİR EMPERYALİST İLE BU TÜR İLİŞKİYİ TÜMDEN REDDEDECEK SERTLİKTEDİR...

ANCAK SİYASETİN GERÇEKLERE ULAŞMASI ADINA TEMKİNLİ BİR HAMLE OLARAK DİKKATLE İZLERİM...

Nokta...

Alıntı Originally Posted by MKA55 Yazıyı Oku
    Verdiğim yanıt silinmiş..,

Bunun da silinmesini istedim, olmadı...

Mecburi yanıt:

SİYASİ GÖRÜŞÜM BİR EMPERYALİST İLE BU TÜR İLİŞKİYİ TÜMDEN REDDEDECEK SERTLİKTEDİR...

ANCAK SİYASETİN GERÇEKLERE ULAŞMASI ADINA TEMKİNLİ BİR HAMLE OLARAK DİKKATLE İZLERİM...

Nokta...
    hahhaaaa.. noktaymışş.. komedi.. iktidara toz kondurmuyorsun, söz konusu iktidarın hataları olduğunda dikkatle izliyorsun sadece!!ne demekse ("ANCAK SİYASETİN GERÇEKLERE ULAŞMASI ADINA TEMKİNLİ BİR HAMLE OLARAK DİKKATLE İZLERİM" şeklindeki komedi ifaden).. yıllardır yapılan SAYISIZ hataya sonsuz kredi açmış durumdasın. ama muhalefete hemen laf sokmaya çalışıyorsun, üstelik hiç bir icracı gücü olmayan, ekranlardan uzaklaştırılan, soru önergelerine yanıt verilmeyen..siyasi bacak araştırılsın diyen muhalefet ama bunu yerine getirmeyen bir iktidar var mesela.. ayrıca.. evet "dostum trump"da bir realite, "dostum macron" da..nokta yok.. virgül bile yok.. devam ediyor..hahahaa..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

4. Adam doğu akdenizde araştırma yapan gemimizin günlük maliyetini sordu ya hu...

Bi git ya hu diskretus...

)))

Tartışmanızı özelden yapın , sabahtan beri mesaj siliyoruz devam ediyorsunuz , ceza vermeyelim ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

ALMANYA ANGELA MERKEL'E VEDA ETTİ..
    Sokaklarda, balkonlarda, pencerelerde tüm Ülke 6 dakika boyunca alkışladı - muhteşem liderlik ve insanlık savunması örneği .
    Almanlar onları yönetmesi için seçti ve 80 milyon Alman'ı 18 yıl boyunca yetkinlik, beceri, adanmışlık ve samimiyetle yönetti. Saçma sapan bir şey söylemedi. Fotoğrafı çekilmek için Berlin'in ara sokaklarında görünmedi. "Dünyanın Leydisi" olarak adlandırıldı ve altı milyon erkeğe eşdeğer olarak tanımlandı.
    Ülkesinde otoritenin liderliğini sürdürdüğü bu on sekiz yıl boyunca ona karşı hiçbir suç kaydedilmedi. Akrabalarından hiçbirini bir devlet görevine atamadı. Zaferlerin yaratıcısı olduğunu iddia etmedi. Milyonlarca ödeme almadı, performansını kimse alkışlamadı, imtiyaz ve taahhüt almadı, kendisinden öncekilerle savaşmadı .
    Dün Merkel parti liderliğinden ayrıldı ve arkasından gelenlere devretti ve Almanya ve Alman halkı şimdiye kadarki en iyi durumda.
    Nüfusun tamamı evlerinin balkonlarına çıktı ve 6 dakika boyunca kendiliğinden alkışladı. Ülke çapında ayakta alkışlanıyor .
    Almanya, eski Doğu Almanya'dan olduğunu bilerek moda ya da ışıklardan etkilenmeyen , gayrimenkul, araba, yat ve özel uçak satın almayan bir kimya fizikçisi olan liderlerine veda ettiler.
    Almanya'yı zirvede bıraktıktan sonra görevinden ayrıldı. Ayrıldı ve akrabaları avantaj talep etmedi. On sekiz yıldır gardırobunu hiç değiştirmedi.
    Bir basın toplantısında kadın bir gazeteci Merkel'e sordu: ' Aynı kıyafeti giydiğinizi fark ettik, başka yok mu? ' Cevap verdi: "Ben bir devlet çalışanıyım, model değilim "
    Başka bir basın toplantısında ona sordular: ' Evinizi temizleyen, yemeklerinizi hazırlayan vb. Hizmetçileriniz var mı?' Cevabı şöyleydi: "Hayır, hizmetçilerim yok ve onlara ihtiyacım yok. Kocam ve ben bu işi her gün evde yapıyoruz. '
    Bayan Merkel diğer vatandaşlar gibi normal bir apartman dairesinde yaşıyor. Almanya Başbakanı seçilmeden önce bu dairede yaşadı. Müstakil villası, hizmetçileri, yüzme havuzları veya bahçeleri olmadı.
    Merkel, şimdi eski Almanya Şansölyesi, Almanya'da Avrupa'nın en büyük ekonomisi !!
    bir halt olacağı yok.

7. nedir şimdi borsanın ahvali ?

eksi açıp artıya mı geçecez ?? vade sonu haftasına giriyoruz, salı-çarşamba taşıma günleri, perşembe öğle arası işin rengi belli olur

Yarın acılıs ve kapanıs ters kose olabilir mi gaplı dusuk acılıs yukarı kapanıs ya da tam tersi yuksek acılıs ve dusukten kapanıs? Tabi hacimle desteklenmesi de bu iki yonde hareketi belirleyici olacak.ABD Persembe dustu Cuma cıktı .Yani ora notr gibi.YTD

Sayfa 243/997 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343743 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •