Sayfa 243/682 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 1,937 - 1,944 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    1,6 ise tahminimden de az, bu birşey değil ortak, hisseyi artik çok etkilemez, bu adamlar bugün 13,milyon 200 bin lot sattilar, 10 milyon lota yakını 2,80 den işlem gördü, yarisi satış diyelim bunun.
    1.6 m nasıl buldunuz Allah aşkına bana bi anlatın

2. Yapı Kredı Bankasında hesabım var...o radan aradılar.... hangı kurum talıp olmuş onu bılemem....

3.  Alıntı Originally Posted by sercansurucu Yazıyı Oku
    birazdan kapa haber düşer elinde kalıp kalmadığını ne kadar kaldığını anlarız...

4. Benle dalga geciyodunuz sirketi bize vercek satmaz diyodunuz durun bakslim bu daha avturdaki mepete vs de varsa ordanda satisa gecebilir

5.  Alıntı Originally Posted by Fantom677 Yazıyı Oku
    Sayin trader metronun elinde daha 1.6 milyon lot var.bence bunlarida yarin verecegini dusunuyorum.ama kagidin tekrar guclenmesi icin yine bu serefsizin gelmesi lazim .biz alirken para veriyoruz ama aga belese aliyor para vermiyor yani yarin 2.50 ye degebilirde
     Alıntı Originally Posted by sercansurucu Yazıyı Oku
    sen hangi kafayı yaşıyorsun bilmiyorum, ben demedim 1,6 milyon kaldı diye, ben yukarda yazdım sana tekrar yazacak değilim, iyi oku yazılanları veya boş konuşma birader.

6.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    arkadaşlar iki tabloyuda koydum oraya, metro elindeki mali bitirmiş neredeyse,

Diğer kurumlarda fazla mal yok zaten, yani öyle afaki sallayanlara güvenmeyin, ben tablo üzerinden konuşuyorum, isteyen varsa iddiası oda çıksın benim gibi dayanaklı konuşsun...Bugün sırf metro 13,200 milyon lot satti, salı ve perşembeyi bilmiyorum, o iki günde sattiysa elinde mal yok gibi zaten neredeyse...

Artik hisse toplu değil kurumlara dağıldı, yeni bir tahta yapıcı artik sazı eline alıp hisseyi yukarı yönlendirecektir...buda iş yatrim veya ak yatırım olacaktır...

Bunu ky i iyice bunalıma sokanlar için yazdım...

Asla Ytd.
     Alıntı Originally Posted by sercansurucu Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    Simdi sizinle bir yorum yazıp paylaşacağım ancak lütfen arkadaşlar bu kimseye alin veya satın diye tavsiye değildir...

Dune kadar metro nin elinde 16 milyon lot vardı, bugün metro 13milyon 200 bin lotu sattı, elinde 2 milyon 800 bin lotu kaldı.

Yani öyle yarin bu tahtayı bugunki gibi silkeleyebileceklerini sanmıyorum, mal bitti elinde, bunu birazdan tablolar vereceğim takas göreceksiniz, zaten metro şirketin açık olan hisselerinin %60 ni elinde tutuyordu ,onun dışında hisse diğer kurumlarda az miktarda var. Bugün metro son darbeyi vurdu bana göre yarin hisse yukarı yönlü dönüş yapar diye düşünüyorum.ancak düştüğü gibi hızla çıkarmı bilemiyorum.

Öyle kafadan boş boş yarin iyice batar biter diyenler neye gore konuşuyor bilmiyorum sanırım psikolojiye oynuyorlar.. Birazdan iki takas atacağım biri pazartesinin takası biri bugunun takasi, metroda mal bitti denecek kadar az kaldı. Kimsenin algınızla oynamasına izin vermeyin.

Tabloyu hazırlıyorum herkes baksın ve kendine gore bir pay çıkarsın, ben kimseye alin veya satın demiyorum, sadece zararı çok olan arkadaşlar iyice karamsar olmayın diyorum.
     Alıntı Originally Posted by Fantom677 Yazıyı Oku
    Sayin trader metronun elinde daha 1.6 milyon lot var.bence bunlarida yarin verecegini dusunuyorum.ama kagidin tekrar guclenmesi icin yine bu serefsizin gelmesi lazim .biz alirken para veriyoruz ama aga belese aliyor para vermiyor yani yarin 2.50 ye degebilirde
    senin için bir defa daha önceki yazdıklarımı kopyaladim, yani 1,6 milyon kaldı diye ben demedim, ben 2,8 milyon lot tahmini var dedim, yalnız benim 2,8 milyona salı ve pazartesi gün ki satışı varsa metronun dahil değil,
    Arkadşın dediğine gore salı günü ve pazartesi günüde satmiski 1,6 milyon lot kalmış, bencede doğru diyor sayin fantom. Sırf senin için yazdıklarımı tekrar yayinladim sercansurucu...

7.  Alıntı Originally Posted by ragazzo Yazıyı Oku
    10 bin üstünde benim gibi zararı olan cok mu

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
     Alıntı Originally Posted by simuar Yazıyı Oku
    17.400 zarar
     Alıntı Originally Posted by szinan Yazıyı Oku
    58823

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Ustalar siz ciddimisiniz bu rakamlar gerçekmi

8.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    1,6 ise tahminimden de az, bu birşey değil ortak, hisseyi artik çok etkilemez, bu adamlar bugün 13,milyon 200 bin lot sattilar, 10 milyon lota yakını 2,80 den işlem gördü, yarisi satış diyelim bunun.
     Alıntı Originally Posted by DadaşMete Yazıyı Oku
    Yapı Kredı Bankasında hesabım var...o radan aradılar.... hangı kurum talıp olmuş onu bılemem....
    Benimde ykb aracı kurumum ve sizin yazınızı gördükten sonra kağıtta açığa satış olmadığını bildiğimden hemen yatırım danışmanını arayıp teyit ettim.25 bin lot bende vardı nedense kimse aramadı.

Sayfa 243/682 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •