Sayfa 242/682 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342 ... SonSon
Arama sonucu : 5453 madde; 1,929 - 1,936 arası.

Konu: AVTUR - Avrasya Petrol ve Turizm

1. Bugunki takas...31 mayis sonu.

2. 29 mayis sonu takas yani 3 gün önceki...

3.  Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    Simdi sizinle bir yorum yazıp paylaşacağım ancak lütfen arkadaşlar bu kimseye alin veya satın diye tavsiye değildir...

Dune kadar metro nin elinde 16 milyon lot vardı, bugün metro 13milyon 200 bin lotu sattı, elinde 2 milyon 800 bin lotu kaldı.

Yani öyle yarin bu tahtayı bugunki gibi silkeleyebileceklerini sanmıyorum, mal bitti elinde, bunu birazdan tablolar vereceğim takas göreceksiniz, zaten metro şirketin açık olan hisselerinin %60 ni elinde tutuyordu ,onun dışında hisse diğer kurumlarda az miktarda var. Bugün metro son darbeyi vurdu bana göre yarin hisse yukarı yönlü dönüş yapar diye düşünüyorum.ancak düştüğü gibi hızla çıkarmı bilemiyorum.

Öyle kafadan boş boş yarin iyice batar biter diyenler neye gore konuşuyor bilmiyorum sanırım psikolojiye oynuyorlar.. Birazdan iki takas atacağım biri pazartesinin takası biri bugunun takasi, metroda mal bitti denecek kadar az kaldı. Kimsenin algınızla oynamasına izin vermeyin.

Tabloyu hazırlıyorum herkes baksın ve kendine gore bir pay çıkarsın, ben kimseye alin veya satın demiyorum, sadece zararı çok olan arkadaşlar iyice karamsar olmayın diyorum.
     Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by traderx5 Yazıyı Oku
    arkadaşlar iki tabloyuda koydum oraya, metro elindeki mali bitirmiş neredeyse,

Diğer kurumlarda fazla mal yok zaten, yani öyle afaki sallayanlara güvenmeyin, ben tablo üzerinden konuşuyorum, isteyen varsa iddiası oda çıksın benim gibi dayanaklı konuşsun...Bugün sırf metro 13,200 milyon lot satti, salı ve perşembeyi bilmiyorum, o iki günde sattiysa elinde mal yok gibi zaten neredeyse...

Artik hisse toplu değil kurumlara dağıldı, yeni bir tahta yapıcı artik sazı eline alıp hisseyi yukarı yönlendirecektir...buda iş yatrim veya ak yatırım olacaktır...

Bunu ky i iyice bunalıma sokanlar için yazdım...

Asla Ytd.

4. Değerlı Traderx arkadaşımızın analızıne kulak verın arkadaşlar.... adam bu ışı bılıyor... analızıne aynen katılıyorum....Ben Brutu de goze alarak full daldım.... spek de okusun....Ulan çok çok 3 ay beklerım... dahası ne.... butun kağıtların pıkını yaptığı bır donemde hangı kaptdt alacaktım.... 8 den buraya gelmış bu fırsatı vermış tepermıyım be....Spek adamı dıyen desın umurumda bıle değıl... Adam olanları muhatap alacağım bundan boyle olmayanları değıl.....

5. Sayin trader metronun elinde daha 1.6 milyon lot var.bence bunlarida yarin verecegini dusunuyorum.ama kagidin tekrar guclenmesi icin yine bu serefsizin gelmesi lazim .biz alirken para veriyoruz ama aga belese aliyor para vermiyor yani yarin 2.50 ye degebilirde

6. bu kağıtlara heyecan olsun diye kumar niyetine girilir büyük paralarla girip kaybetmeyin

7. Dostum sen önce bi senin kağıtlara talip olan bankayı bi açıkla bakalım?bankadan aradılar demeden 10 dk önce verdim tüh vah yürüdü dedin sonra bankadan aradılar dedin vs vs açığa satış olmayan kağıtta açığa satış varmış da kağıt yürüyecekmiş gibi konuştun.Nasıl olacak?

8.  Alıntı Originally Posted by Fantom677 Yazıyı Oku
    Sayin trader metronun elinde daha 1.6 milyon lot var.bence bunlarida yarin verecegini dusunuyorum.ama kagidin tekrar guclenmesi icin yine bu serefsizin gelmesi lazim .biz alirken para veriyoruz ama aga belese aliyor para vermiyor yani yarin 2.50 ye degebilirde
    1,6 ise tahminimden de az, bu birşey değil ortak, hisseyi artik çok etkilemez, bu adamlar bugün 13,milyon 200 bin lot sattilar, 10 milyon lota yakını 2,80 den işlem gördü, yarisi satış diyelim bunun.

Sayfa 242/682 İlkİlk ... 142192232240241242243244252292342 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •