Sayfa 244/486 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344 ... SonSon
Arama sonucu : 3885 madde; 1,945 - 1,952 arası.

Konu: LINK - Link Bilgisayar

batik65 Guest
     Alıntı Originally Posted by Cover13 Yazıyı Oku
    Yeni gelenler eskileri yok saymayı seviyor. Eskileri iyi bilirim, yenileri yavaş yavaş taşıyacağız. Satış hikayesi sıcak değil, hatta gayet uzak, sıcak olsa zaten bu fiyatlara alıp satamazdınız. Yeni gelenlerin umutlu olması güzel de çok da gazlamamak lazım milleti, ben açıkçası döviz pozisyonu ve ilerde buna eklenecek faaliyet karı için bu hissedeyim. Ama son iki günde ben geldim nidaları acaba birilerinin kucağına mal mı bırakıyor korkusu yaratmadı değil.
    Sizi tanıyorum sn.cover, bower le de karıştırıyorum bazen, sizde hisseyi tanıyorsunuz, bende çok uzun zamandır takip ediyordum, son teknik hareketi ve sektörü için aldım, diğer yazılım firmalarıyla kıyaslayarak bunu ucuz gördüm, araştırdıkça da beğendim satış bildiriminden haberim yoktu, bunu yeni öğrendim,patron bir kez niyetlenmeye görsün eninde sonunda firmayı elden çıkarır diye düşünüyorum...

Alıntı Originally Posted by batik65 Yazıyı Oku
    Şimdilik olmadı haberini göndermişler zaten, yeni bir gelişme olursada bilgilendireceğiz diyorlar, bu bildirimlerin belli bir süresi var o süre içinde yeni bir şey olmazsa gene aynı şeyi söylemek zorundalar, yada artık satmaktan vazgeçtik biz yolumuza böyle devam edcez derler, firmanın mali durumu zaten iyi fazla bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum, Fiyatda bildirimle beraber zirve yapmış, piyasa kötüleşince de aldığını geri vermiş fazlasıyla,bu temel veriler le hisse ucuz zaten...ytd
    Kardesim senin israrla bunu isitmandaki amac nedir?

Satis hikayesi falan yok bu sirketin.

Gecen sene yapildi bu. Adam mallarini basti 3 ayda gitti iste. Ocak ayinda da cikti bir iki aya kadar gerceklesiyor dedi, kalanlari basti.

2011 senesinde de yapti aynisini.

Hissenin fiyati dolar bazli 4'te 1'ine mi inermis satis beklentisi olan yerde.

Insanlari yaniltip durma.

Yeter.

Bu ne ya. Adamin teki cikti yerli milli disariya lisans parasi gidiyor diye birseyler atti, ne kadar insan varsa bilgisayar hisselerine dolustu. Zaten 20 senedir yerli milli hikayesi yaziliyor.

Ulkenin durumu kotuye gidiyor iyice. Sirketler batacak. Bu surecte yapilan ilk sey yazilim harcamalarini kismaktir. Bilgisayarcilar icin iyi olmayacak durum ileride.

Yeni gelenler eskileri yok saymayı seviyor. Eskileri iyi bilirim, yenileri yavaş yavaş taşıyacağız. Satış hikayesi sıcak değil, hatta gayet uzak, sıcak olsa zaten bu fiyatlara alıp satamazdınız. Yeni gelenlerin umutlu olması güzel de çok da gazlamamak lazım milleti, ben açıkçası döviz pozisyonu ve ilerde buna eklenecek faaliyet karı için bu hissedeyim. Ama son iki günde ben geldim nidaları acaba birilerinin kucağına mal mı bırakıyor korkusu yaratmadı değil.
    Bakan cikti bunlara pazarladi iste yerli milli geyigiyle. Ustteki yazi Cover.

5. Bence çok farklı değil 666 nin söyledikleri ile yeni gelen arkadaşların söyledikleri, elde olanlar konusunda hemfikiriz, fark sadece yeni gelenler şirket satışı yada ortaklığı daha olası görüyor. Bende o konuda karamsarım açıkçası, bence satacağına elindeki dövizi kullanıp yeni pazarlarda bir şirket alsın , elde para varken sorun nede şirket satılacak onu da anlamış değilim çok mu büyük marka değeri var da bunu satacak yada ortak alacak saçmalık. Bence sinerji getirecek bir şirketten pay almaya karar verse daha bomba olur. Satış konusu bence de gerçekten küçük yatırımcının eline mal verme palavrası oldu bitti. Sonrasına bakalım

Bence çok farklı değil 666 nin söyledikleri ile yeni gelen arkadaşların söyledikleri, elde olanlar konusunda hemfikiriz, fark sadece yeni gelenler şirket satışı yada ortaklığı daha olası görüyor. Bende o konuda karamsarım açıkçası, bence satacağına elindeki dövizi kullanıp yeni pazarlarda bir şirket alsın , elde para varken sorun nede şirket satılacak onu da anlamış değilim çok mu büyük marka değeri var da bunu satacak yada ortak alacak saçmalık. Bence sinerji getirecek bir şirketten pay almaya karar verse daha bomba olur. Satış konusu bence de gerçekten küçük yatırımcının eline mal verme palavrası oldu bitti. Sonrasına bakalım
    Satis olayi evet oyle. Mallarini bosaltti. Okumama problem var. Defalarca yazildi

Bir de ustune ustluk o gelen kavanozdaki balik tipinin yazisi ornek gosterildi celiskiliymis diye!

Pay alma falan konjekture uymuyor. 20 senedir o isleri yapmadi, simdi mi yapacak?

6-7 milyon kambiyo kari yazacak bu ceyrekte. Ama satislari iyi balta yiyecek. Kimse yazilima para vermez bu ortamda, elinde olani da iptal eder zorunlu olmayanlar harici. Sektor icin ilerisi iyi olmayacak maalesef.

7. İnşallah bakanın açıklaması elindeki malı buralardan satmaya çalışan bir grup varsa onların ekmeğine yağ sürmez. 19 dan buraya düşene kadar da elindeki malı çıkamamış olabilir mi? Gerçekten soru işareti. Akıl yürüyelim yeni pozisyon açtıysa ve üstüne bu açıklamalar geldiyse ne olur. Araya yine küçük yatırımcı dalar istediği malı alamadığı için tahtayı sallar bu sefer, ben ikinci senaryoya razıyım. 1. Si biraz daha sıkıntılı olur.

Satan satti, cikan cikti coktan. O 19 hikayeleri kapanali 6 ay oldu. Hisse kendi halinde.

Sayfa 244/486 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •