Sayfa 245/855 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345745 ... SonSon
Arama sonucu : 6839 madde; 1,953 - 1,960 arası.

Konu: LYDHO - Lydia Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by unsal Yazıyı Oku
    Topbaşın ıstıfası bunu çok etkıledı öyle dusunuyorum yoksa bukadar tepkı vermezdi..gerçi 10 gunden berı malı basıyorlar hergun (-)...dususe devam..
    Düşüsün sebebi bu olamaz. Çünkü topbaş imar değişikliklerine onay değil ret veriyor istemiyordu.

2. Nedir peki dususun sebebi herkes dusuncesini yazsin !!! Benim dusuncem zirvesini gordu bize zirvede verdi dususe gecti !!! Yoksa boyle dususmj olur yarin sabah borsa acilsin istemiyorm o derece cunku dususe devam =((((( neyse ben kendim ettim kendim buldum !!! Y.t.d sadece sacma fikirlerim

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bosa sevınme

Alıntı Originally Posted by bottousa Yazıyı Oku
    topbaş'ın istifası olumsuz dğeil olumlu algılanmalı. çünkü bir çok bekleyen imar başkandan dolayı bekliyordu. Bu son 5 imar dğeişikliğine karşı çıktığı halde onay geldi.

Asıl haber bu da değil de açığa satış önlemi. Mipazı da rahatlatacaktır bu durum.

Bana kalırsa spk açığa satışı kökten kaldırmalı ama işte.. Buna da şükür..
    acıga satıs zaten yapılmıyo b grubu oldugu ucun

4. Pek kimse kalmadı hissede beklentiye inanan birkaç kişi dışında sanırım

5. Kulliyen zarardayim. Artik zararim cikincya kadarda burdayim. Istesemde satamam. Umudum bistin tekrar yukselise gecmesidir. Inaniyorum ki bizde de yukselis o vakit baslar. Benim zararim bir tavana bakar.

SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Yarın sabahtan eğer tepki verip 2.40 ın üzerine atmaz ise 2 nin altı Yen'i yerimizdir. 1 hafta öncesine kadar alanlar satıyor artık. Endeks iyi takip edilmeli. Tüm anahtar orada.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Yeterli tepki veremedi. Cumaya kadar 2 nin altını görecek bence. Endeks 94 bini görmeden bist e girilmez. En iyisi nakitte olmak sanki. Yada dolar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sayfa 245/855 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345745 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •