Sayfa 244/855 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon
Arama sonucu : 6839 madde; 1,945 - 1,952 arası.

Konu: LYDHO - Lydia Holding A.Ş.

1. İş yandaşlarına satıyor izlemini veriyor.

2. Bence takaslar yaniltıcı.Yani yanliş yorumlanabilir.Ayrica yabancı alişının artması her zaman igi olmaz ozellikle sığ tahtada.Yabancı alişı 15 gündur artiyor kagıt 15 gundur duşuyor.Ben şuna inaniyorum .Kağıtla ilgili ne kadar olumlu haber varsa kağıt çikmayacak demek oluyor.O yüzden buradaki yorumlar benim için önemli.2.90 dan sattım.2.70 den almak içim baktim yorumlar önemli almadim .2.50 aynı şekilde.Şimdi 2.20 almayı düsünüyorum gelirse.2nin altı bile olabbilir.İnşallah olmaz siz kazanırsiniz.Benim zarar yok nasılsa

3. Devre kesici kurtarır bizi ancak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Ben size diyim arkadaşlar moral bozmak gibi olmasın ama bu işin sonu fena !! Yabancı mabancı hikaye böyle düşüş olmaz en azından çıkacak kağıdı böyle düşürmezler ((( yatırım tavsiyesi değildir((

5. Neredeyse busene tüm kazaandıklarımı geri aldı uyuz kağıt

6. Topbaşın ıstıfası bunu çok etkıledı öyle dusunuyorum yoksa bukadar tepkı vermezdi..gerçi 10 gunden berı malı basıyorlar hergun (-)...dususe devam..

7. göstergeler düşüşü onaylamıyor ..

pozitif uyumsuzluklarla dolu..

borsada beklentileri unutturmak için fiyat hareketlerinin olaması gayet normal ..

ortada imar bekleyen bir arazi var ..

ve sene sonu değerlemesi çok farklı olacak..

sene sonunda yeni değerlemeleri hissenin defter değerine olumlu yansıyacak..

aydın doğanın trump ortaklığını da es geçmeyerek bu hisseye girdim maliyetim buralar olduğu da doğru

ama tabi önceliğimiz imar ...

yabancı takasına olayına gelince aldanmayın ..

bu hisseyi yabancı falan almaz .. bu olsa olsa bıyıklı yabancıdır tahta hem sığ hem b gurubu .. yabancının ilgi gösterceği bir hisse değil..
    evet yabancının almış olduğu hisseyi umursamadığım gibi

bugün olan satış haliyle pek umurum da değil..

orta uzun vade beklentimi karşılayacağına inanıyorum..

2 milyon m2 ..

ya nasip diyorum...
    Yatırım tavsiyesi asla ve katiyen olamaz

8. Arkadaşlar Kadir Topbaş ile ilgili bir haberde bazı projeleri onaylanmadığı için istifa ettiği Tayyip Erdoğan ile ters düştüğü söylendi tabi ne kadar gerçek ben bilemem ama işin özü bu dallama fetöcu AKP içinde fetöcü olduğunu kabul etmiyor bunları yavaş yavaş temizliyor partiden bu şekilde

Sayfa 244/855 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •