imarsiz 1000 tl yazilmis. Imarli 3000 4000 denmis. Ondan oyle yazdim. Imar sonrasi 1000 1500 olmasi normal. Daha fazlada olabilir bolgedeki yapilacak yatirima gore.
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
imarsiz 1000 tl yazilmis. Imarli 3000 4000 denmis. Ondan oyle yazdim. Imar sonrasi 1000 1500 olmasi normal. Daha fazlada olabilir bolgedeki yapilacak yatirima gore.
Mipazin arsasi ile sahibinden.comda ilani verilen arsalar ayni konumda mi aceba.Arsa da konum onemli.....hisseanaliz 1 hocam nerelerdesin....bir degerlendirme yapabilir misiniz
1155 parsele en yakin yerler sonucta bolge olarak. Ayni bolgede arazi fiyati 50 - 100 tl oynayabilir ama 500 - 1000 tl gibi ucuk fark olmaz. gercek degeri elbette satis ani belirler. Şuan ki değerleme kriteri piyasa kosullarinda verilen ilanlardir. O ilanlar da gercek satisa donmedigi surece ilan olarak kalacaktir. Bilanco degerlemesi bu acidan normaldir. Ne zaman imar gelir ve ne zaman proje gerceklesirse gercek fiyatlar ortaya cikacaktir. Herseye ragmen mipazin gelecegi parlaktir. Hisse dibinin 1.10 oldugu bir ortamda 2 2.5 lardan maliyetlenmek cokta kazik sayilmaz bence. imar ciktiginda zaten gec kalmis olacagiz. Bazilarininda soyledigi gibi bu kagidin 10 lira olmasi imar iznine 20 tl olmasi ise yapilacak projejenin ve yatirimin buyuklugune baglidir. Bunlarin gerceklesmeside uzun vadeye baglidir.
Topbaş'ın istifası olumsuz dğeil olumlu algılanmalı. Çünkü bir çok bekleyen imar başkandan dolayı bekliyordu. Bu son 5 imar dğeişikliğine karşı çıktığı halde onay geldi.
Asıl haber bu da değil de açığa satış önlemi. Mipazı da rahatlatacaktır bu durum.
Bana kalırsa spk açığa satışı kökten kaldırmalı ama işte.. Buna da şükür..
Borsa paraşütsüz düşüyor ...
Dağ gibi aselsanı yıktılar
Daha bunlar iyi günler(((( mipazı uçacak kaçacak diye iyi pazarladılar ...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
2.35 de tek kalemde 107 binlik işlem oldu. Alanın daha nakiti vardır inş.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yer İmleri