Sayfa 245/486 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345 ... SonSon
Arama sonucu : 3885 madde; 1,953 - 1,960 arası.

Konu: LINK - Link Bilgisayar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
    Bunlar kimsenin ucuza hisse almasını istemiyorlar. Maliyetleri yüksek anlaşılan.

2. 9 aylık bilanço ya kadar şans veriyorum kendi adıma, 9 aylık bilanço da geçmiş yıllarda olduğu gibi faaliyet karı eksiden artıya geçmezse, orta vadede elimden çıkarmaya bakarım. 9 aylık bilancolara kadar kesin buradayım, kombıyo karı bizi bu sene kurtarır ve o karın bir dönüşüme kaynak olması lazım gelecek için yoksa kasa da yatıyor. Bizim cebe girecek değil bir anda

3.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Bunlar kimsenin ucuza hisse almasını istemiyorlar. Maliyetleri yüksek anlaşılan.
    Bunları açınız lütfen

Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Isteyen istedigini alsin ama boyle cahil cuheyla yazilari koymayin buraya.

Karsi oldugumuz 3 sayfa okumaktan aciz insanlarin yalan yanlis bilgileri yaymasi. 3 sayfadan fazla sen de okuyor olsaydin kimin nerden aldigini gorurdun.

batik65 Guest
     Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    bunlar kimsenin ucuza hisse almasını istemiyorlar. Maliyetleri yüksek anlaşılan.
    Anlamış değilim üstad cevapta vermek istemiyorum artık, yazılım en cazip sektör söylenenlere bakın ne olur siz cevap verin diyecem , demiyorum boş verin gitsin

6. Yüksekten alanların zaten burada yazmaya mecali kalmadı. Ben isem izci nin kast ettiği maliyet 9.1 elindeki malın üç kez 9.4 civarı maliyet li malı 10 üzeri verdikten sonra. Bu hareketlere izin vermesinden dolayı ben hala hissenin sancısı olduğunu düşünüyorum 666 dan farklı olarak. iş bitmiş olsa düşer orda armut gibi kalırdı. Yada iş gerçekten bitti yeni bırılerı girip çıkıyor.

batik65 Guest
    Hsseyi seçerim,forumda tanıştığım sn. izci üstadın testinden geçiiririm , sağ olsun hiç bir şeyi esirgemez, üzerine forumda finansçı da tanımıyorum. Hakaretleriniz ne bir eksik ne bir fazla aynen iade edilir, bu da benim sloganım olmuştur, hesap gününde alacak verecek olmasın sizde karlı çıkarsınız ,hesap öteye kalırsa işiniz daha bir zor olur, en iyisi bu alemde hesabı kapatmak....

Hala mümkün olduğunca uslubumu bozmamaya çalışıyorum, herkes haddini bilsin,yazılarınızda hakaret etme hakkınız yok bilin...

engelliyorum sizi görmeyeceğim, okumayacağım

Ne tiplerler ugrasiyoruz ya.

Biri 2 sayfa okumaz, yazilanlari anlamaz, ayni yalan hikayeleri parlatir. Otekine ustad der. Oteki de hisseye 1 gun once gelmis piri olmus. Burda gercegi yazanlara "mal almamizi istemiyorlar" diyecek kadar karacahil. 6 ay once bitmis ortaklik hikayesini parlatir. Yok yazmayacakmis foruma finansal birseyini havalarinda.

Ekonomik kotulesme durumunda yazilim sektoru en buyuk baltayi yer oncekilerde oldugu gibi diyoruz. 9 ay kambiyo kari yazacak. Ondan sonra gume gidecekler kriz devam ederse. Sen burda 1 gundur bu hisselerdesin Bakanin tekinin salak sacma gaziyla, biz halka arzinda bile vardik.

Sayfa 245/486 İlkİlk ... 145195235243244245246247255295345 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •