Sn.gündem..geçmiş geleceğin aynası..tezinden gidersek..burda nasıl kazanacaksınız ki??..
SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sn.gündem..geçmiş geleceğin aynası..tezinden gidersek..burda nasıl kazanacaksınız ki??..
Sayın Unsali aslında kazanmak istesem de çok kazanacağımı düşünemiyorum. Ama benim gibi küçük yatırımcıların küçük birikimlerini değerlendirebileceği başka bir ekonomik enstrümanda yok gibi. Sayın Ünsali ben boşu boşuna söylemiyorum ki özellikle küçük yatırımcıların sosyoloji ve psikoloji bilimine önem verip , öğrenmeleri gerekir diye..
Sayın Ünsali bir gün sayın KM ve tahta yapıcı menfaati gereği hisse fiyatının yükselmesini isteyip bu hisseye müdahil olmadıkları gün yatırımcı kazanacaktır. Onun dışında zor.. Bunun zamanının er ya da geç gerçekleşeceğini düşünüyorum. Önemli olan bu zaman dilimi içerisinde hissede olabilmek...Saygılarmla..
Bu arada sizi unsali nikiyle daha önce hiç görmemiştim. Tabii ki daha önceleri başka bir nikle burada yazmamışsanız. Şimdi bende size sormak istiyorum. Uzun bir zamandır bu hissede tüm platformlarda yatırımcılara özelliklede 3-5 küçük yatırımcıya öyle bir baskı var ki şahsen ben bunu çok net hissediyorum, sizce bu baskının nedeni ne olabilir?
Sn.Gündem hep bu nickimleyim..bence bu baskının nedeni.. kafası çalışmayan son derece acemice yönetilen borsa strejedisi..
En son alımlara bakın..anlarsınız..
ölüm sessizliği devam ediyor...
Selamlar.. Şu ihlaslardaki hareketi bir gün Glyho, Naturelgaz ve Conse de yaşanmasını Allahtan diliyorum.. İhlasta yaşananları Glyho'da yaşananlara çok benzetiyorum.. Allah herkese kalbinin güzelliklerine göre versin.. Saygılarımla...
Bu hafta belki bölünme onayı gelebilir
Yine çıkmamış bedelsiz.
Yer İmleri