Sayfa 246/639 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346 ... SonSon
Arama sonucu : 5110 madde; 1,961 - 1,968 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    alıcıların kaynağı ne karşı hesap alacaklı hesap ne ona bakmak lazım
    120 borç-320 alacak.Çok görmüşsündür,virman.İçi boş kayıt.

2.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Meydan senin....
    Yok ben değilim o,ne yaptın hocam
    Almak istiyorsan 38den alabiliyordun yani

3.  Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
    Takilmayin oraya... Doruk o parayı aktarmak icin köprü sadece... O para cepte... Zamanında yatirdilar şimdide geri döndüreceklerdir .... Ama bu dönüş kredi geri ödemeleri ile senkronize izleyecektir.... Önemli olan ciro artmali yeni is anlaşması yapılmalı ve üst pazara çıkış icin başvuru.... Saflarını belli ettiler .... İlişkili taraf alacak meselesini takvime ve somut temellere oturtacaklar....

4.  Alıntı Originally Posted by TR1919 Yazıyı Oku
    peki ticari alacak nasıl oluyor..ne sattın da ticari alacak oldu..ticari değilde borç ise adat hesapladın mı..transfer fiyatlandırması yoluyla kazanç dağıtımı olmaması için ne yaptın..denetim firması ne diyor bu konuya..şeytan ayrıntıda gizlide biz tam göremiyoruzz..Erdem hocam bilgileri doğru çıkcak sanırım..bu ay genel kurulda kesinleşir..ben toparlanma süreine girebilir diye bakıyorum..ama görmek lazım öz kaynaklar sıfırlanmış durumda zira

5.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Takilmayin oraya... Doruk o parayı aktarmak icin köprü sadece... O para cepte... Zamanında yatirdilar şimdide geri döndüreceklerdir .... Ama bu dönüş kredi geri ödemeleri ile senkronize izleyecektir.... Önemli olan ciro artmali yeni is anlaşması yapılmalı ve üst pazara çıkış icin başvuru.... Saflarını belli ettiler .... İlişkili taraf alacak meselesini takvime ve somut temellere oturtacaklar....
    para cepte olabilir ama patronun cebinde bununda yaptırımı ve cezası büyük bunu nasıl ödeceyecekler

6.  Alıntı Originally Posted by muratz Yazıyı Oku
    Çok güzel.İlişkili alacak uzun vadede bitecek.Paranın hepsini öyle getirip kasaya koyma olmayacak.Belki bir kısım taşınmaz gyo olursa,daha rahat olur.Biz neye bakacağız bu durumda:

-yeni iş anlaşmaları
    -yeni sektör girişimleri
    -ana pazara geçiş başvurusu

7. kredilerin vadesi uzamış .90 milyon yeni kredi..bu sene mi oldu arkadaşlar bilgisi olan varmı. ben 2015 diye hatırlıyorum ama

8.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    peki ticari alacak nasıl oluyor..ne sattın da ticari alacak oldu..ticari değilde borç ise adat hesapladın mı..transfer fiyatlandırması yoluyla kazanç dağıtımı olmaması için ne yaptın..denetim firması ne diyor bu konuya..şeytan ayrıntıda gizlide biz tam göremiyoruzz..Erdem hocam bilgileri doğru çıkcak sanırım..bu ay genel kurulda kesinleşir..ben toparlanma süreine girebilir diye bakıyorum..ama görmek lazım öz kaynaklar sıfırlanmış durumda zira
    Mali açıdan dedikleriniz kesinlikle doğru.Murat hocam likidite açısından bakıyor.

Sayfa 246/639 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •