Sayfa 247/309 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297 ... SonSon
Arama sonucu : 2467 madde; 1,969 - 1,976 arası.

Konu: ANELT - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

arkadaşlar bu açıklanan fiyat gönüllü çağrı fiyatıdır bunu şirket değeriyle karıştırmayalım.
    spk.bu fiyatı ancak kimin karşılayacağı hususunda ret edebilir yksa gönüllü çağrı ret yemez sebebi gönüllülk esasına dayandığı için.
    ayrıca bu fiyatın yükseğini dışardan birileride teklif edebilir mevzuat buna uygun ama bunu bulmak zr.
    açılan davanın fesih davası lmuş lması şirketin fesih lacağına karar verilmesini gerektirmez bunu şirkette teyit etti bunu daha öncede defaatle yazdık.
    bu 1.26 fiyatı isterse şirketin işlem bitene kadar artırma hakkı vardır.
    sn larak diyelimki kabul edildi hisseyi vermeyenler için belirsizlik ne lacak bunada cevap aranması gerekir.

2.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    arkadaşlar bu açıklanan fiyat gönüllü çağrı fiyatıdır bunu şirket değeriyle karıştırmayalım.
    spk.bu fiyatı ancak kimin karşılayacağı hususunda ret edebilir yksa gönüllü çağrı ret yemez sebebi gönüllülk esasına dayandığı için.
    ayrıca bu fiyatın yükseğini dışardan birileride teklif edebilir mevzuat buna uygun ama bunu bulmak zr.
    açılan davanın fesih davası lmuş lması şirketin fesih lacağına karar verilmesini gerektirmez bunu şirkette teyit etti bunu daha öncede defaatle yazdık.
    sn larak diyelimki kabul edildi hisseyi vermeyenler için belirsizlik ne lacak bunada cevap aranması gerekir.
    belirsizlikleri ben belirlerim sen canını sıkma sn cin ali bizimde bildiklerimiz var ..boş degiliz hırsıza karşı

Alıntı Originally Posted by yusuff_yildizbeyy Yazıyı Oku
    belirsizlikleri ben belirlerim sen canını sıkma sn cin ali bizimde bildiklerimiz var ..boş degiliz hırsıza karşı
    ben niye canımı sıkayım en rahat benim gayem bidiklerimi ve ilerisine ait fikir cimnastiği yaparak arkadaşlara faydalı lmak.
    ben rahatım dayanma gücü lanlara diyeceğim yk ama herkes aynı durumda değil mahkeme süreci ve temyiz süreci az bir süreç değil sn.yusuf yıldız

4. SERMAYE PİYASASI KURULUNUN TÜM YETKİLİLERİNE

Sayın Sermaye piyasasının tüm çalışanları sizleri yine 2 yıl 4 aydır bizleri maddi ve manevi olarak bitiren tabir-i caizsse hayatlarımızı çalan, 30 Kasım 2016 tarihinde yakın izleme pazarına düşmüş, şahsımıza ait savcılık kanalı ile gönderilen ceza dosyasındaki iddialarımız neticesinde 4 milyonun üzerinde ceza kestiğiniz , 30 kasım 2018 tarihi itibari ile de kottan atılmış Anel Telekomunikasyon elektronik sistemleri sanayi ve ticaret A.Ş. adlı şirket yüzünden rahatsız ediyoruz.
    Sayın Yetkililer yukarıda adı geçen şirket bildiğiniz üzere yakın izleme pazarına düştükten sonra Kurulunuza 3 defa birleşme başvurusu yaparak Anel Telekom üzerinde %47 si mevcut olan Anel Yapı Gayri Menkul Binasını kuruşlu rakamlardan mağdur yatırımcıların yani bizlerin elinden almaya çalışmış,sizlerin titiz çalışmalarınız neticesinde buna engel olunarak bizim büyük bir mağduriyet yaşamamız engellenmiştir. Ayrıca malumunuz Anel Telekom mağdurları platformu olarak dosyamızda değindiğimiz Acredo satış süreci birçok usülsüzlüklerden dolayı bu şirket yöneticilerine kestiğiniz 4 buçuk milyon ceza ile de zaten hiç masum olmadıklarını tescil ettiniz. 30 Kasım 2018 tarihinde ise kottan atılarak bizler mağduriyetlerimiz giderilmediği gibi farklı bir mağduriyet yaşayarak elimizdeki hisselerin değeri sıfırlanmıştır. Bu kertede size 3 defa birleşme başvursu yapıp ret yiyen Anel elektrik şirketi 2018 bilançoları sonrası değerleme yaptırtarak gönüllü pay alım teklifi yapacağını duyrumuştur. Çıkan bilançolar ve değerleme sonucu bizleri hiç şaşırtmamış ve Gayri menkullerin değeri olduğundan çok daha düşük gösterilerek ve daha önceki bilançolarda hiç olmayan 40 milyona yakın fazla borç çıkartılarak ederinden çok daha düşük bir fiyat çıkartılarak tıpkı birleşme başvurularında olduğu gibi elimizdeki hisseleri çok düşük bir fiyattan almaya çalışmaktadırlar. Evet bu bir gönüllü çağrı isteyen satıp satmamamkta elbette ki özgür ama bakın sayın Yetkililer geçmişi bu kadar vukuat dolu olan ve benim gibi yüzlerce kişiyi mağdur ettiği sizlerin kestiği ceza ile tescillenmiş olan bir şirket, tüm bu değerlemeler ve hesaplamalarda da usülsüz yapmaya devam etmektedir. Bunların hakkaniyet çerçevesinde incelenip bu şirketin gerçek değerinin ortaya çıkartılmasını, bu değerlemede çıkartılan fazla borcun ve usulsüzlükleri yapanlar hakkında gerekli cezaların uygulanmasını sizlerden talep etmekteyiz.
    Bakın biz dün,bugün değil, bu şirket yüzünden 2 yıldır mağdur edilmekteyiz. Bizim çektiğimiz mağduriyet yüzünden şirket yöneticileri 4 küsur milyon ceza yedi, bu para artık hukuken kime kalır bilmiyorum kurulunuza mı ? devlete mi ? bilmiyorum kim kazandı ama inanın biz hiçbirşey kazanmadık ve bizim mağduriyetimiz devam etmekle kalmayıp kottan atılarak artmıştır. Bizler tazminat davaları açtık fakat Sermaye Piyasası Kurulu olarak ceza kesilenler hakkında herhangi bir suç duyurusunda bulunmadığınız için tazminat davalarına itiraz ediyorlar. Bir kısım mağdur, şirkete fesih davası açmış durumda. Bizler olması gerektiği gibi bir taraftan hukuki olarak hakkımızı ararken sizden de beklediğimiz biran önce, bize bu kadar mağduriyet yaşatan sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunmanız ve asla ama asla adil olmayan gönüllü çağrı fiyatını yukarıda yazdığım sebeplerden dolayı ret etmenizdir. Çalışmalarınızda kolaylıklar dileriz.

5.  Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    ben niye canımı sıkayım en rahat benim gayem bidiklerimi ve ilerisine ait fikir cimnastiği yaparak arkadaşlara faydalı lmak.
    ben rahatım dayanma gücü lanlara diyeceğim yk ama herkes aynı durumda değil mahkeme süreci ve temyiz süreci az bir süreç değil sn.yusuf yıldız
    yüzde 95 satma taraftarı degil .hepsi ile görüştük fikir alış verişi yaptık .vertu ile capiatldan mal almayacaklar .onları sona bırakıyorlar asıl mesle biziz biz büyük engel oluşturduk .

6. Adnan ve Aynur,

Madem burayı takip ediyorsunuz bir üyelik alın Anelt diye ve bizi bilgilendirin. Çok basit bakın bu.

Mesela şu 1.26 TL lik fiyatın neye göre hesaplandığını yazın. Mesela neden 1.25 değil de 1.26. Küsüratlı rakam vereyim de inansınlar diye bir düşünceniz yoksa kalem kalem neye göre 1.26 TL çıktığını yazın.

Bakın çok basit bir yöntem sunuyorum size. Foruma üye olmaya imtina ediyorsanız ¨kuzeninizi¨ üye edin ve kendisi bence diye başlayan bir hesaplama tablosu koysun buraya.

Hepimiz bekliyoruz. Eğer mantıklı ve gerçeklerle doldurulmuş bir tablo koyarsanız ben elimdeki hisseleri belirlediğiniz rakamdan vereceğim. Yeter ki ortaya bir hesap koyun.
    Yasal Uyarı: Okuduğunuz tüm mesajlarım kişiseldir. Yatırım tavsiyesi içermez.

7. cebinden alsa 42 milyon lot 4 tl verse 170 milyon yapar capiatl kendi zaten cebden cebe 44 milyon düş .anele yarısı kendinin 23 milyonda ordan düş oglu eşi var 70 milyon düş .100 milyon vereceksin cebinden alcaksın .anele ye birleştiriken sadece marka ordaki yatrımcı ile yarı yarıya paylaşmış olacaksın .spk buna bişe demez .eninde sonunda gidecegi yol bu .ama bir şık daha var .spk yarın anele kasadan al derse özel fiat belirlerse yani yüksek anele den bedelli haberi duyarsınız çünkü kasa boş o anele şişirenler cebinden para koycak anelt hissesi almak için vay yavrum vay iyiki dava var yoksa .dava bişe olsa onları zorlayacak başka dava açarım .

8.  Alıntı Originally Posted by eskicii Yazıyı Oku
    Valla buraya yazmak ne kadar uygun ama biliyorsunuz bikti herkes bende bıktım.6 yıla yaklaştı ailece perisaniz.anel yapının 18 milyon eurooi borcu var.baska yokmuş arkadaşlar. Arta kalan para bu gayrimenkuller satılırsa doğacak vergi imiş 40 milyon TL civarı yani.bu bizim aleyhimize ama muhasebe böle diyor yetkili danışman araştırmak laİm.aklınızda soru kalmasın diye yazıyorum.sirketi müşteri bulun satalım diyorlar.faluyet konusu ise şu piyasada faliyete geçmek ne kadar doğru daha zararlı çıkarız çıkarsınız diyorlar.sabirdan başka caremiz yok.belki 2 yada 3 yıla faliyet yada başka bir durum olur 3 liradan aşağısı bence bu şirket hisseleri için yazık günah.herkese hayırlar olsun hayırlı haftalar .daire aldık borç ödüyoruz diye düşünüyorum ben.10 yılda borcu bitsin.sorun deil
    Bilgi amaçlıdır sorumluluk taşımaz...
     Alıntı Originally Posted by eskicii Yazıyı Oku
    Yani satarsin yüzde gayrimenkul değer artış kazancı vergisi 40 milyon yapar diyor ve toplam değerden düşüyor.yani toplam yukumluluklerde olan 18 milyon Euro dan fazla olan para binayi bugün satarsam kazanç vergisi şu kadar deyip bilançoda gösteriyor.bu fiyat telekom çağrısında 20 kuruş düşürmüş oluyor.yahu en az 3 TL olması gerekir bence nasıl olacak nasıl çıkılacak bu kadar saçma işlerden Allah'ım sabırlar versin bizlere.
    Bilgi amaçlıdır sorumluluk taşımaz.
     Alıntı Originally Posted by eskicii Yazıyı Oku
    Arkadaşlar aynur hanım ve adnan bey forumu takip ettiklerinı belirttiler.şirket için ve mağdurlar için ellerinden geleni yapmaya calıştıklarını belirttiler.borçtaki artışın nedenini arastırıp aslında onun borç olmadığını eğer anel binasını bu gün satarsak değerlemelerden kaynaklı verginin devlete ödenmesi gerektiği ve bu fiyatın 40 milyona yakın olduğu bu paranın toplam varlıklardan düşürüldüğünü belirttiler.şirketi alıcı biri bulunursa görüşmeye hazırız dedi.bu konuda cevresi olan varsa şirketi arasın.nede olsa alan anel yapının yarı ortağı olur.faliyet konusunda bu zamanda bu kadar konkordate ilan eden şirket var iken rekabetin cok olduğu bu sektörde bu riske giremeyiz .bize önerilen anel elektrik in işlerinden faydalanıp dolaylı faliyet etik deil Anel elektrik yatırımcısının hakkı yenir olmaz dediler.binamızı türkiyenin en saygın kurumu degerlendirdi fikirlere acıgız.yatırımcıiarımız için en iyisini düşünüyoz dediler .açılan dava için fesih davası deil ortaklıktan cıkma davası tasviye olmaz dediler.bizim cukardığımız degerden yuksek bir deger cıkmaz dediler.tabiki düşük olduğunu söledik ondan bu cevap geldi.şirket yetkilileri yatırımcıların sıkıntısını buradan bu sitelerden bile inceliyorlar .aleyhinize bir durum cıkmaması için haklı iken haksız olmayalım yazılarla.spk reddetcek malumun ilanı bunuda biliyolar.3.5 liradan az imkansız.yani gercek degeri olan 8 tl nin yarısı

Lenovo P1ma40 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Eskicii, keşke buraya hiç yazmasaydın. Şirketin ekmeğine de yağ sürmezdiniz, yanlış ve yanıltıcı bilgi ile insanların kafası da bulanmamış olurdu.

Şöyle ki; 1 - 5520 sayılı Kurumlar Vergisi Kanununun 5 inci maddesinin birinci fıkrasının (e) bendinde, kurumların, en az iki tam yıl süreyle aktiflerinde yer alan taşınmazlar ve iştirak hisseleri ile aynı süreyle sahip oldukları kurucu senetleri, intifa senetleri ve rüçhan haklarının satışından doğan kazançların % 75'lik kısmı kurumlar vergisinden müstesna tutulmuştur.

2 - Satılmayan veya kaça satılacağı belli olmayan bir yapı için vergi karşılığı ayırmak hangi akla mantığa sığıyor. Ortada bir Kar olur ve o kar doğrultusunda Ödeyeceğin Vergi ve Diğer yasaL yükümlülükleri düşerek Net Kar'ını ortaya koyarsın. Bunlar ise sırf Defter Değerini düşük tutmak için koymak için DOĞMAMIŞ ÇOÇUĞA DON DEĞİL ŞALVAR BİÇMİŞLER.

3 - Müşteri bulun satalım gibi cümle kurmaya ne Adnan Bey, nede Aynur Hanım yetkilidir. Keşke 300M TL olsa da o yapıyı o değere alabilsem yıllık 5M Euro Geliri olan bir yeri 300M almayanı döverler. Varsa niyetleri ilan'a çıkılır O FİYATA!!! Tabi ki yerse...Kira Çarpanına göre 10 yılda kendini amorti eden bir yapıyı havada kaparlar!!!

İnşallah; SPK borcun kaynağını ve detayını ister ve size verdiği cevabı verir o zaman görür anyayı Konyayı bakalım!!!

Alıntı Originally Posted by cinali Yazıyı Oku
    Evet Cinali bu gönüllü! çağrı isteyen vermeye bilir. Bizlerin bu fiyata vermeyeceği gibi. Evet; Mahkeme Fesih olayını son çare olarak düşünür bunu bizde biliyoruz, Fesih gelmeye de bilir, gelmez ise de bunun en önemli sebebi ilişkili tarafların yani Anel Elektrik vb zarar görmemesi için fesih olayına red verebilir, aynı red'di aynı gereçke ile belki tedbir kararı içinde verebilir. Eğer ki Anele olmasa idi, zaten Hakim bakacaktı kaç senedir faaliyeti yok ve develete bir kuruş vergi vermemiş. Zaten faaliyetsiz doğal olarak fesih verirdi. Ama şeytaNlar 31.12.2018 Mali Tablolarında bir anda hisseyi KAR'a geçirdi!!! Vergi verdi!!! Tesadüfe bak. Aynı kişiler Anele de de birleşme olsun diye müthiş karlar açıklamış ve hisseyi 4 TL götürmüşlerdi...!!!

Son cümlenizdeki soruda ise; biz davacı ve müdahiller olarak gönüllü çağrı'ya zaten katılmayacağız, Ya Avukatımızla uzlaşırlar ve ortak bir rakamda birleşiriz satarız YADA Mahkemenin belirleyeceği ayrılma hakkı ile hisselerimizi satarız.
    YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
    Twitter Adres : @okan_dr

Sayfa 247/309 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •