Sayfa 247/987 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347747 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 1,969 - 1,976 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Tabi canıııııım, Suudilerin trilyonluk ABD tahvillerinden aldıkları da kar payı zaten....
    Sayın Achiles çok bilgili olduğum bir konu değil ama içtihada göre gayri-müslüm ülkelerden faiz geliri alınması caiz,öyle olmasa dahi her konuda fetva verecek bir hoca bulunuyor nasılsa...

Hülya abla simit yerken, yurtdışına gidecekmiş ne şekilde gitmesini ben söylerim de, dava açar.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    O gece normal vatandaş uyanıp 17-17,50 veya biraz altında bozdurdu diyorsunuz.
    Hiç sanmıyorum.
    ++++++++++++11111111111111111111111

4.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Evet hesap doğru.Bu yüzden hükümet acilen bu işten vazgeçmeli.Yalnız bu hesabın başka varyasyonu da var .Kur 14 olsun 16 olsun 17 olsun vade sonlarında.Siz de hep sistemde kalın.Kurun alım satım makas farkları yüzünden yüzde 6 dayak yersiniz.100 bin dolarınız da vade sonunda 94 bin dolar olur.O yüzden aslında hükümetin en karlı çıkacağı opsiyon kurun sürekli yükselmesi,ama faizden daha az yükselmesi,kur iner çıkarsa hükümet dayak yiyor,kur sürekli artacak ki kar etsin.İşin sakat tarafı bu,bizlerin kurların artış garantisi hissetme nedenimiz de bu.Üstelik sade bizler değil bu Tl hesapları da dolar hesabı oldu.
    Hesap nasil dogru ya?

Kur veya faiz hangisi yuksekse onu veriyor ikisini birden degil.

5.  Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Hesap nasil dogru ya?

Kur veya faiz hangisi yuksekse onu veriyor ikisini birden degil.
    Evet ama demek istediği 3 ay sonra TL leri alıp , dolara geçmek isterseniz, saat 11:00 kuru 12,50 olsun…. Bankalar size 12,85 den dolar satıyorda olabilir… Girdin mi .. çıkamazsın gibi bir sistem bu…

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Geçenlerde Habertürk tartışma programına geçeyim dedim kanal numarasını bilmeyince geri geri gelirken akittv de bir şey gördüm İBB de çalışan terörist haberi vardı. Seçim varsa İBB Abb İBB CHP ki belediyelere millet ittifak parti unsurlarına dava açılacak gibi
    Bu kanal ve gazetenin şu memlekette varlığını sürdürebilmesi bile başlı başına bir olay... Bitişimizin resmi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    4,831
    daha simit yiyecektik....

8. Bende bi rulet masası arıyordum , şöyle hem kırmızıya hem siyaha basacam aynı anda diyelim kırmızı geldi siyahtakini bana geri verecek sonra kırmızı da kazandığım için kırmızının iki katini verecek .
    Var mı böyle masa monte karlo , kipris veya Las Vegas ta

Sayfa 247/987 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347747 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •