Sayfa 248/1200 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348748 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 1,977 - 1,984 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Alıntı Originally Posted by Econfinplus Yazıyı Oku
    Sacro mohikan'ın topiğinde 78-79'a katılabilirim demişsin, var mı böyle bir düzeltme beklentin?
    İleride var şimdilik yok.

Şöyle 103-104-105 bin görüldükten sonra 84-85 beklentim var. ( temmuz ağustos eylül ) gibi olabilir.

Yukarıda gördüğümüz noktaya ve genel trende göre aşağıda max görülebilecek nokta olarak 79-80 yazdım.

Borsada imkansız diye bişey yoktur ama bana göre artık borsa tarihinde 80 binlerin altını görüleceğini sanmıyorum.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

73 bin endekste yaptığım video çalışmam.

3. dakikadan sonrasını izleyin.

Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Buda dolar bist karşılaştırmalı analizim.

Doları bilememişim ama 75 binden bistin son dibini analiz etmiştim.

2. dakikadan sonra izleyin.

4.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Buda dolar bist karşılaştırmalı analizim.

Doları bilememişim ama 75 binden bistin son dibini analiz etmiştim.

2. dakikadan sonra izleyin.

Değerli kardeşim Sacro;

1- Dolarda yanılman kadar normal bir durum olamaz..Ülke darbeden çıkmıştı ve o dönem çok yoğun bir uluslararası dolar manipülasyonuna maruz kalmıştı..Özellikle Asya piyasaları kapandıktan sonraki bir kaç saat çok yoğun saldırıyorlardı..Hatırlarsan buralardada onların uzantısı bir ekip 24 saat dolar 10 lira ve ülke bitecek propangadası yapıyordu..

2- O zor günlerde nokta dip buluşun efsaneydi..Hoş ben yine full hissedeydim..

3- Sonuç olarak başarılarını bütün kalbimle tebrik ediyor ve zaman buldukça seni dikkatle izliyoruz..

4- Teknik bilgi ve öngörü olarak olayı bitirmişsin.

5- Savunma sanayi kağıtlarına neden bu kadar mesafelisin? Malum ülkede inşaat ve otomotiv doydu..Önümüzdeki birkaç yılda rota savunma sanayi diye düşünüyorum ve atılan adımlar bunu destekliyor..

Tekrar başarılarının devamını diler, topiciğini kenardan izleyen insanlar olarak emeklerin için teşekkür ederiz..

Alıntı Originally Posted by Uyvar41 Yazıyı Oku
    Değerli kardeşim Sacro;

1- Dolarda yanılman kadar normal bir durum olamaz..Ülke darbeden çıkmıştı ve o dönem çok yoğun bir uluslararası dolar manipülasyonuna maruz kalmıştı..Özellikle Asya piyasaları kapandıktan sonraki bir kaç saat çok yoğun saldırıyorlardı..Hatırlarsan buralardada onların uzantısı bir ekip 24 saat dolar 10 lira ve ülke bitecek propangadası yapıyordu..

2- O zor günlerde nokta dip buluşun efsaneydi..Hoş ben yine full hissedeydim..

3- Sonuç olarak başarılarını bütün kalbimle tebrik ediyor ve zaman buldukça seni dikkatle izliyoruz..

4- Teknik bilgi ve öngörü olarak olayı bitirmişsin.

5- Savunma sanayi kağıtlarına neden bu kadar mesafelisin? Malum ülkede inşaat ve otomotiv doydu..Önümüzdeki birkaç yılda rota savunma sanayi diye düşünüyorum ve atılan adımlar bunu destekliyor..

Tekrar başarılarının devamını diler, topiciğini kenardan izleyen insanlar olarak emeklerin için teşekkür ederiz..
    tesekkur ediyorum iyi dilekleriniz icin.

savunma sanayi kagitlarina mesafeli degilim aslinda.

yillardir oto aselsan alip satarim.

otonun gidecegi mesafe belli, aselsanda doydu artik diye dusunuyorum. karmer iyi firsat verdi.

ben artik yavru aselsanimla ugrasiyorum karel 1.70 den beri alip satiyorum. uzun vadede cok potansiyelli bir kagit oldugunu dusunuyorum.

o kadar cok hisse varki inanin savunma sanayine portfoyun yuzde 10 unu bile ayirmak zor geliyor.

diger hisseleri bozmaya insan kiyamiyor. ektra para sokmak gerekli. bu fiyatlardanda ektra para sokmak pek mantikli gelmiyor bana.

tepelerden portfoyu biraz bosaltip. duzeltmelerden sonra ilgi alanima girebilirler.

saygilar, bol kazanclar.

6. Dostum biz yaşlıyız olgunlarla takılmaya devam 😀
    Sizin performans yerindeyken çıtırlara yetersiniz.
    Bol kazaçlar

simdi benim uzun vadeli portfoyu bilmeyen yok

petkm %40 trkcm %20 karel %15 fmizp %10 mrdin %3 prkme %7 yyapi %5

bunlarda hic alsat yapmiyorum.

2 3 sene daha tutmayi dusunuyorum.

kisa vadeli 10 gun 1 ay yada 1.5 ayliklik portfoyumde su sekilde.

karel hektas tknsa eregl

gunluk islem yaptiklarim. garan thyao bagfs sasa anacm aslan yyapi golts.

gunlukler duruma gore degisiyor.

8.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Hektas bilanço gelmiş.

Yarın bir yüzde 10-15 açması lazım bu bilanço ile.

Alanlara hayırlı olsun.
    Hiç aklımda yokken topikten görüp cüzi miktarda aldığım hisseydi bugün itibariyle %30 civarı karla ayrıldım teşekkürler Sayın Sacro

Sayfa 248/1200 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348748 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •