Sayfa 248/998 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348748 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 1,977 - 1,984 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    gratise uğrasaydın bugün güneşkremlerinde %75 indirim var
    Bitmiştir artık.
    İstanbul'a geldim.Sokakta park yeri buldum. Çıkarsam bir daha yer bulamam diye korkumdan araba kullanamıyorum. Yakinda otopark var günlük 360 tl .
    Bu araba günlerce burada sabit diye
    umarım emniyete aramazlar.🙂

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    gratise uğrasaydın bugün güneşkremlerinde %75 indirim var
    Biz vazalin kullanıyoruz
    [emoji23]

3.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Yanlış anlamayın ama hiçbir şey beğenmeyen genelde her şeyi eleştiren pis ateyiz bi grup var.
    Tutturmuşlar yok Reis 4 uçakla ABD'ye gitmiş hani tasarruf?
    Kardeşim Reis'in kaç uçağı var?
    Bilmiyorsan söyleyeyim 13. Kaçı kullanılmış 4
    9'u nerede?
    Tasarruf amaçlı ülkede bırakılmış. Daha ne elestiriyorsun.
    Yok Finlandiya ve İsveç Başbakanları tek uçakla gitmiş onlar fakir. Kişi başı gelirleri alt tarafı 60 bin dolara yakın.
    Bizim dört haneli 8900 dolar ya..
    Bunu da açıklayın ateyizler.
    sevgili kardeşim sokaktaki siz ve duyarlı yurt sever insanlar biliyor kendilerini muhalefet zanneden zevatlar bilmiyor haberleri yok birileri bunlara haber vermeli müjdemi isterim demeli arap ümmetçileri ile fedaileri tasarruf diyip bizimle eğleniyorlar kimse yollara köprülere kazık fiyatlarla dökülen betonları veüstüne üstlük birde garanti kazığını konuşmuyor bizmi konuşacağız bunu bunun parası bizim cebimizden çıkıyor söylenecek okadar çok şey varki insan tiksiniyor

4.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Bitmiştir artık.
    İstanbul'a geldim.Sokakta park yeri buldum. Çıkarsam bir daha yer bulamam diye korkumdan araba kullanamıyorum. Yakinda otopark var günlük 360 tl .
    Bu araba günlerce burada sabit diye
    umarım emniyete aramazlar.🙂
    Arada bir üstündeki tozları silersen almazlar merak etme.
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

5. https://youtube.com/shorts/dcAs8K0GO...nuzoasZeL1emdU

Nagehan Alçı, tartışma yaratan mesajı 2010'da paylaşmıştı. Alçı, Twitter hesabı üzerinde paylaştığı mesajda “Bizim askerlerin eşleri ve sevgilileri de Güneydoğu'daki gaziler için marif takvimine soyunsun!” demişti. Ergenekon ve Balyoz soruşturma ve davalarının gündemin ilk sırada olduğu bir süreçte yapılan paylaşım tartışmalara yol açmıştı.

Dünün muktederi bugünün mağduruna oynayan Nagehan soyunsun yardım amaçlı takvim alırım Nokta.( topikte de çıkar yardimsever)
    Muhalif gazeteciler birde buna muhatap alıp röportaj yapmıyorlar mı?!

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Numan Kurtuluşun uçak önden gitmiş, karşılamak için.
    Bir uçakta reis, bir uçakta bir heyet, diğer uçakta başka bir heyet ötekinde zırhlı araçlar.
    o heyet de diğer heyeti karşılamak için mi gitmiş üstadım var mı bilgi

TCMB Başkanı Karahan, erken faiz indirimi tartışmasını bertaraf etmek istiyor-BN/Bloomberg HT

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

TCMB/Karahan: Liranın reel olarak değer kazanmasının mühendisliğini yapmıyoruz. Bu daha çok faizlerin yüksek olduğu bu politikanın doğrudan bir sonucu-Bloomberg HT

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 248/998 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348748 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •