sevgili kardeşim sokaktaki siz ve duyarlı yurt sever insanlar biliyor kendilerini muhalefet zanneden zevatlar bilmiyor haberleri yok birileri bunlara haber vermeli müjdemi isterim demeli arap ümmetçileri ile fedaileri tasarruf diyip bizimle eğleniyorlar kimse yollara köprülere kazık fiyatlarla dökülen betonları veüstüne üstlük birde garanti kazığını konuşmuyor bizmi konuşacağız bunu bunun parası bizim cebimizden çıkıyor söylenecek okadar çok şey varki insan tiksiniyor
https://youtube.com/shorts/dcAs8K0GO...nuzoasZeL1emdU
Nagehan Alçı, tartışma yaratan mesajı 2010'da paylaşmıştı. Alçı, Twitter hesabı üzerinde paylaştığı mesajda “Bizim askerlerin eşleri ve sevgilileri de Güneydoğu'daki gaziler için marif takvimine soyunsun!” demişti. Ergenekon ve Balyoz soruşturma ve davalarının gündemin ilk sırada olduğu bir süreçte yapılan paylaşım tartışmalara yol açmıştı.
Dünün muktederi bugünün mağduruna oynayan Nagehan soyunsun yardım amaçlı takvim alırım Nokta.( topikte de çıkar yardimsever)
Muhalif gazeteciler birde buna muhatap alıp röportaj yapmıyorlar mı?!
TCMB Başkanı Karahan, erken faiz indirimi tartışmasını bertaraf etmek istiyor-BN/Bloomberg HT
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
TCMB/Karahan: Liranın reel olarak değer kazanmasının mühendisliğini yapmıyoruz. Bu daha çok faizlerin yüksek olduğu bu politikanın doğrudan bir sonucu-Bloomberg HT
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri