Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 249/1014 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 1,985 - 1,992 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Kazığın boyutuna bakın..yazık bu ülkeye...bu kadar kıt kaynakla, borç alınarak yapılan yatırımlara bakın...resmen devleti soydurmuşlar..o zaman da yazmıştım, yine yazıyorum...bu osmangazi, üçüncü köprü ve avrasya anlaşmalarında imzası olan bakan vs yetkililer yüce divanda yargılanacaklar...kaçarı yok.

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/...&utm_term=post
    O kadar boş yatırımlar yapıldı ki bu ülkede.

3. Köprüden o kadar az insan geciyorki şu an fırça bıyığın ortagı oldugu cengiz limak kolin vs. Her neyse ona millet olarak ödeme yapiyoruz.

3. Havalimanı ölü doğan bir yatırım. Haftasonu o yolu kullanmayı deneyen var mı? Silivriye gidiş yolunu. Size söyleyim uçak kaçıracak herkes. Orası öyle bir rüzgar alir ki zaten rüzgar santrali doludur. Uçak iniş kalkışları kışın sıkıntı..

Başakşehir bağcılar arasina 12 durakli koskocaman metro yapıldı. Gidin oraya halen bir avuç insan biner. Projenin ortalarında maliyet 2 milyar usdye ulaşmıştı !!!

Marmaray güya pendik halkali arasi bitiyordu. Elde ne var? 5 adet durak. Gerisi nerede? Ne zaman bitiyor? Ses yok

Yani elle tutulur işe yarar hiç bir şey yok. Sadece senin benim paramla boş yatırımlar... tüm varlıklarımız varlık fonuyla bunları finanse ediyor. Sonra da secim propagandası yaparlar.

Nerede deprem vergileri nerede işsizlik fonu? Kim yedi bu paraları.

Hepsi yargılanacak. Milletin ... koyanlarla ortak olanların, tüm ihalelerden komisyon alanların hesaplarındaki milyar usdler ülkeye geri dönecek.

Haydi getirsinler idamı. Ama yemiyor galiba. Filmin sonunu herkes biliyor.

2. YA KARDEŞİM YETERRRRRRRRRRRRR

Bıktım amerikandan verginden köpek balığından kılından tuyunden

Amerikadamı yaşıyoruz

Foruma giriyorum iki kelam okuyalım diye 10 sayfanın 8 i amerikanda söyle boyle

Aradan yazı ayıklıyorum okumak için

Forum yönetimi yıllardır bu başlığı kirleten abuksabuk konularla boş muhabbet yapan insanları bu güzel başlıktan temizleyin LÜTFENNNN

3. ikinci Akbil “İSPARK’taki fiş vurgunu†skandalı büyüyor. İSPARK’ın (İstanbul Otopark İşletmeleri Tic. AŞ) ‘suiistimal yaptığı’ gerekçesiyle işten çıkarttığı 21 otopark görevlisinin arasında bulunan isimler, haberimizin ardından kurumun yolsuzluk miktarı olarak açıkladığı “819 bin TL’yi†komik buldu.

“Bizim yaptığımız işlemlerin aynısının fazlasını içeride yapabiliyorlar. Benim haberim olmadan cihaza araç girişi, araç çıkışı, fiş keser, fiş çıkarır, borca gönderir. Her şeyi yapabilirler†diyerek İSPARK yönetimini hedef alan işten çıkartılan İSPARK görevlileri, “Biz de AK Partiliyiz. İster istemez AK Partili olmak zorundayız zaten bu kurumda. Siyasi bir kurum.

Yolsuzluğu Başbakanlığa, Cumhurbaşkanlığı’na, BİMER’e hepsine yazdık. Şimdi personele yıkmaya çalışıyorlar. Hiçbiri dikkate almadı. 2 müdürün yerini değiştirdin. 21 tane adamı çıkarttın. Olayın üzerini kapattın. Bilgi işlemden müdahale edildi. İçeriden müdahaleyle bu işleri saha personeline yıktılar.

Siz teknik servisin bildiği bir şifreyi kırmışsınız diyorlar. Biz bu şifreyi kırdıysak siz neredeydiniz? Bize 16 haneli bir şifreden bahsediyorlar. Biz bunu nasıl kıracağız? Biz hacker mıyız†diye sordular.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/t...bizi_asar.html

Konuyla ne alakasi mi var, sizin konut alacaginiz kent'te belediyenin durumu bu.

4.  Alıntı Originally Posted by HISIM Yazıyı Oku
    ikinci Akbil “İSPARK’taki fiş vurgunu†skandalı büyüyor. İSPARK’ın (İstanbul Otopark İşletmeleri Tic. AŞ) ‘suiistimal yaptığı’ gerekçesiyle işten çıkarttığı 21 otopark görevlisinin arasında bulunan isimler, haberimizin ardından kurumun yolsuzluk miktarı olarak açıkladığı “819 bin TL’yi†komik buldu.

“Bizim yaptığımız işlemlerin aynısının fazlasını içeride yapabiliyorlar. Benim haberim olmadan cihaza araç girişi, araç çıkışı, fiş keser, fiş çıkarır, borca gönderir. Her şeyi yapabilirler†diyerek İSPARK yönetimini hedef alan işten çıkartılan İSPARK görevlileri, “Biz de AK Partiliyiz. İster istemez AK Partili olmak zorundayız zaten bu kurumda. Siyasi bir kurum.

Yolsuzluğu Başbakanlığa, Cumhurbaşkanlığı’na, BİMER’e hepsine yazdık. Şimdi personele yıkmaya çalışıyorlar. Hiçbiri dikkate almadı. 2 müdürün yerini değiştirdin. 21 tane adamı çıkarttın. Olayın üzerini kapattın. Bilgi işlemden müdahale edildi. İçeriden müdahaleyle bu işleri saha personeline yıktılar.

Siz teknik servisin bildiği bir şifreyi kırmışsınız diyorlar. Biz bu şifreyi kırdıysak siz neredeydiniz? Bize 16 haneli bir şifreden bahsediyorlar. Biz bunu nasıl kıracağız? Biz hacker mıyız†diye sordular.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/t...bizi_asar.html

Konuyla ne alakasi mi var, sizin konut alacaginiz kent'te belediyenin durumu bu.
    adamlar çalmadık demiyor...herkes çalıyor, bu ne ki, esas yukardakiler-merkezdekiler çalıyor diyor...bir de ekliyor, biz hiç değilse işe gliyoruz, hiç işe gelmeyen bankamatik çalışanları var.

ülkeye bak, çalan çaldığından da utanmıyor, bizim ki ne ki diyor...yeni ahlak düzeni bu işte.

Bütün yatırımlar kötü değil, marmaray güzel bir yatırım ne zaman kullansam takdir ediyorum. Fiyatı doğru konsaydı osman gazi köprüsüde güzel işlerden biri olabilirdi. Mesela izmirde konak ile yeşildereyi bağlayan bir tünel yapıldı. İnsana neden bu kadar geç yapıldı sorusunu sorduyor. Öte yandan 3. Havalimanı ve 3. Köprü tam bir fiyasko hatta bana kalırsa devlet firmaya ödeyeceği garanti parasını orada değerlenen araziler üzerinden rant vergisi alarak finanse etsin.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

6.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku
    Bütün yatırımlar kötü değil, marmaray güzel bir yatırım ne zaman kullansam takdir ediyorum. Fiyatı doğru konsaydı osman gazi köprüsüde güzel işlerden biri olabilirdi. Mesela izmirde konak ile yeşildereyi bağlayan bir tünel yapıldı. İnsana neden bu kadar geç yapıldı sorusunu sorduyor. Öte yandan 3. Havalimanı ve 3. Köprü tam bir fiyasko hatta bana kalırsa devlet firmaya ödeyeceği garanti parasını orada değerlenen araziler üzerinden rant vergisi alarak finanse etsin.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    en kötü raylı sistem en iyi kara yolundan daha iyidir...marmaray türkiye tarihinin en mantıklı yatırımlarından biridir..metro da öyle, kimse bunlara bir şey diyemez, sadece geç kalındı diyebilir.

osmangazi de mantıklı bir yatırımdı..sadece fizibilitesi yanlış yapıldı, çok acele edildi ve ülke zarara uğratıldı...üçüncü köprü ve üçüncü hava limanları konusunda da size katılıyorum...önemli olan istanbula bu kadar insanı yığmamak...nüfus 15 milyonu aşmayacak şekilde bir planlama yapılsa bu yatırımlara gerek kalmazdı.

7.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    adamlar çalmadık demiyor...herkes çalıyor, bu ne ki, esas yukardakiler-merkezdekiler çalıyor diyor...bir de ekliyor, biz hiç değilse işe gliyoruz, hiç işe gelmeyen bankamatik çalışanları var.

ülkeye bak, çalan çaldığından da utanmıyor, bizim ki ne ki diyor...yeni ahlak düzeni bu işte.
    İmamlı cemaatli bir söz vardı neydi o?

Bir de onun balıklısı kokmalısı vardı.

8. varlığımız demek bu adamlar vergilerimizle zenin etmek demek. TR de nefes aldıkça böyle.

Şimdi bir soru?

Portekizden 500k Euro‚ ev alınca 5 sene sonra EU vatandaşlığı kapıyormuşşuz ya.

100K Euro‚ cashi ola birisi 400K Euro için Portekiz bankasından kredi çekebiliyor mu? 15yıllık kredi 2526 Euro‚ aylık ödemeli total 454K Euro‚

1626 Euro dan kiraya verelim.(25F/K) böylece 5 yıl boyunca da 900*12*5=54K Euro‚¬ mortgage ödemesi yapmış olalım. Kaldı 454-54=400K Euro
    Vatandaşlığı kaptı.. evi satacağız 500KEuro evi 5 sene sonrada 530KEuro ya satmış olalım. Kalan 400K Euro bankaya borcu kapatalım. 130K Euro cebe kalmış oldu.

Öncesinde 100KEuro cash ve 5 yıllık süre içerisinde 54KEuro mortgage ödemesi yapmıştık. 130KEuro vardı cepte. Sum up 24K Euroluk masrafla işin içinden çıkmış oluyor muyuz?

Sayfa 249/1014 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •