Sayfa 249/1001 ÝlkÝlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 1,985 - 1,992 arasý.

Konu: Viop - XXIX

1.  Alýntý Originally Posted by KIZILDAG Yazýyý Oku
    Hrc sýcak sac düz bir mal, fýrýna hurdayý at hrc al. 780 dolar oldu. Katma deðerli Dkp ve galveniz 1000 dolarý dün geçti. Þimdilik Dkp 1000-1050 arasý 3 ay devam eder. Ukrayna zaporictel (metinvest firmasý) Nisan’dan sonra daha hýzlý üretim yaparsa Dkp sakinleþir . Günlük iþlemek için mecbur alýnacak ama Nisan sonrasýna bu fiyatlar 200 dolar geriler. Temmuz gibi tekrar hrc 600 Dkp 680 dolar gibi düþünmek yanlýþ olmaz. Ereðli’de ikinci kalite Dkp 100-150 dolar saha ucuz tüccar eli ile ulaþýlabilir.
    Yanýt verdiðiniz için teþekkür ederim.
    Acil mala ihtiyacý olanlar,sözleþmeli zamanlý iþ yapýp stokta malý olmayan þirketler çok kötü durumda yakalandýlar.
    Bu fiyat dalgalanmasý ve kur dalgalanmasý, iþ yapan firmalarý zorlar hatta batanlar olabilir.
    Saç aldýk ihrac mal için,900 dolar/ton 8.40 tl kurdan ödedik kur düþtü 7.50.
    Hem kurdan zarar ,hem ham madde saçtan zarar.
    En iyisi parayý faize park etmek güncelde.

ytd

2.  Alýntý Originally Posted by þahit Yazýyý Oku
    üstad çýraðý okumaya mý geliyor?
    pek gururlandým.

yakýn vade benim de benzer rakamlara gitmesi beklentim mevcut.
    lakin ben onda asýl rakamdan ziyade, sene sonu kapanýþ fiyatýný bekliyorum.
    oradan kaçarým, çünkü aþaðý ciddi bir salýným daha yapabilir gibi sanki..
    Ana deðer 84 olsun 79 gördüðümüzde bende kaçarým açýkçasý. Ama bu sene kýyamet kopsa kaçmayacaðým tek senet isdemir olacak. Haftalýk devasa bir bayrak flama var. Bir önceki turda %600 vermiþti. Þimdi nasýl bir hikaye olacak bende bilmiyorum. Hiç yoksa 2021 de 2 temettü ihtimali yüksek .

3. arkadaslar belký lazým olur sureklý rekor tazeleyen endeks 100 de aylýk dýrenc 1.96 usd bugunku kur ýle 1483 rakamý cýkýyor.ben endeks výop sort agýrlýklý ýslem yaparým kesýnlýkle ýnat yok hýsse vadeler long agýrlýklý hareket ederým.aklýnýz bulanmasýn burdan verdýgým rakama yada daha uzerýne ýddýam yok gordugumu yazýyorum her turlu dýkkat.

4.  Alýntý Originally Posted by zaraza Yazýyý Oku
    Yanýt verdiðiniz için teþekkür ederim.
    Acil mala ihtiyacý olanlar,sözleþmeli zamanlý iþ yapýp stokta malý olmayan þirketler çok kötü durumda yakalandýlar.
    Bu fiyat dalgalanmasý ve kur dalgalanmasý, iþ yapan firmalarý zorlar hatta batanlar olabilir.
    Saç aldýk ihrac mal için,600 dolar/ton 8.40 tl kurdan ödedik kur düþtü 7.50.
    En iyisi parayý faize park etmek güncelde.

ytd
    Büyük balýk burada devreye giriyor. O yüzden göstergeleri þiþmiþ Ereðli’yi deli gibi alýyor ve çiti dün 19 lira hedef gösteriyor. Haklýsýnýz tüketicinin iþi çok zor .

5.  Alýntý Originally Posted by KIZILDAG Yazýyý Oku
    Büyük balýk burada devreye giriyor. O yüzden göstergeleri þiþmiþ Ereðli’yi deli gibi alýyor ve çiti dün 19 lira hedef gösteriyor. Haklýsýnýz tüketicinin iþi çok zor .

Siz göstergeler þiþmiþ yazýnca dikkatimi çekti,durum yukarýdaki haftalýk Tl. grafikteki gibi.
    Peki aklýma takýlan bu fiyat dalgalanmasý Ereðli'ye kar mý yazar, zarar mý?
    Ereðli baðlantýlý ve sözleþmeli çalýþýyorsa(satýþ þeklini bilmiyorum),depoda stok yoksa ne olur?
    Büyük balýk daha önceden demirin yükseleceðini bilmiyormuydu?

ytd

6. Ereðli haftalýk dolar grf.

ytd

7. Haftalýk.

ytd.

8. Aylýk.

ytd

Sayfa 249/1001 ÝlkÝlk ... 149199239247248249250251259299349749 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz