Artan

42,30 9.98 17:20
51,70 9.95 17:20
55,85 9.94 17:20
15,49 9.94 17:20
293,00 9.94 13:55
Artan Hisseler

Azalan

2,07 -10 17:20
78,30 -10 17:18
9,45 -10 17:20
112,60 -9.99 17:20
9,47 -9.98 17:20
Azalan Hisseler

İşlem

11.252.753.957,75 17:20
10.098.252.392,30 17:20
7.801.644.331,40 17:20
7.074.226.871,05 17:20
7.057.223.063,92 17:20
Tüm Hisseler
Sayfa 25/28 İlkİlk ... 152324252627 ... SonSon
Arama sonucu : 229 madde; 193 - 200 arası.

Konu: Sistematik yaklaşım//eğitim çalışmaları

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by ozbek Yazıyı Oku
    Merhaba,
    45 derece yukarı yönlü trendde olan bir hisse seçilip 5 dakikalık grafiklerde belirlenen X HO üzerine çıkınca alsın ve tutsun,alta geçerse satsın ,bunu yapabilirmiyiz.Sizce bu yöntem para kazanmak için doğru bir yöntemmidir.
    Uygulanabilir olduğunu zannetmiyorum...Niye böyle kısa vadeli(5dk) ve açılı bir trend anlamadım...Bunu tecrübelerinize göre oluşturduysanız ve hangi senetlerde başarılı olacağını düşünüyorsanız, bir strateji yazıp geçmişe yönelik test edin...Ben de merak ettim...sonuçlarını paylaşırsanız sevinirim...

Merhaba Murat bey,
    Sizi ilgi ile takip ediyorum, robot sistemlerini kendi işim ve sosyal faliyetlerlerden geri kalmama, tüm günü pc basında gecirmeme v.b gibi nedenlerden dolayı çok önemsiyorum.
    Yazılım bilgim yok(ama başlamak öğrenmenin yarısıdır diyorum) sizden öğreneceğim çok şeyler olduğuma inanıyorum.
    Veri terminali olarak matriks prime yeterlimi yoksa matriks IQ mu tercih etmeliyim IQ daha çok profesyonellerin kullanacağı bir uygulama gibi geldi bana sizin görüşünüz nedir?
    Bu konuda fikrinizi belirtirseniz sevinirim.
    İyi ki varsınız!

Alıntı Originally Posted by mesut37 Yazıyı Oku
    Merhaba Murat bey,
    Sizi ilgi ile takip ediyorum, robot sistemlerini kendi işim ve sosyal faliyetlerlerden geri kalmama, tüm günü pc basında gecirmeme v.b gibi nedenlerden dolayı çok önemsiyorum.
    Yazılım bilgim yok(ama başlamak öğrenmenin yarısıdır diyorum) sizden öğreneceğim çok şeyler olduğuma inanıyorum.
    Veri terminali olarak matriks prime yeterlimi yoksa matriks IQ mu tercih etmeliyim IQ daha çok profesyonellerin kullanacağı bir uygulama gibi geldi bana sizin görüşünüz nedir?
    Bu konuda fikrinizi belirtirseniz sevinirim.
    İyi ki varsınız!
    Mrb, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim...Veri terminalini ilk defa kullanacaksanız Matriks son derece yeterli ve gayet iyi, IQ'da ise uzun süredir demo versiyonunu kullanıyorum, zannederim Mayıs başında aktif hale gelecek. Gerek yazım dili gerekse sayamayacağım kadar farklı özellikleri olan müthiş bir yazılım, ancak yeni başlayanlara oldukça komplike gelebilir. Bu sebeple Matriks ile başlamanızı tavsiye edebilirim.

[QUOTE=trendtakipcisi;4370928]Mrb, iyi dilekleriniz için teşekkür ederim...Veri terminalini ilk defa kullanacaksanız Matriks son derece yeterli ve gayet iyi, IQ'da ise uzun süredir demo versiyonunu kullanıyorum, zannederim Mayıs başında aktif hale gelecek. Gerek yazım dili gerekse sayamayacağım kadar farklı özellikleri olan müthiş bir yazılım, ancak yeni başlayanlara oldukça komplike gelebilir. Bu sebeple Matriks ile başlamanızı tavsiye edebilirim.[/QUO

Tavsiyeniz için teşekkürler.

5. Burda son söz söylenmiş herhalde.

Değerli katılımcılar, forumu açarken temel hedefim; piyasalarda başarılı olmak için detaylarını anlattığım tarzda bir sistem oluşturmak ve daha da önemlisi o sisteme bağlı kalarak yola devam etme ilkesini tekrar gündeme getirmekti.

Bilgimin yettiği ve dilimin döndüğü ölçüde anlatmaya gayret ettim.

Katılımınız için teşekkür ederim.

Ben de bu yarışmaya katılacak ve verileri düzenli olarak yayınlayacağım.

Tabi ufak bir hatırlatmakta fayda var. Söz konusu yarışma herhangi bir senette al/sat tavsiyesi içermemekte olup tamamen forumun amacına uygun bir nevi eğitim çalışması niteliğindedir.

Değerli katılımcılar, 03 Mayıs 2020-31 Temmuz 2020 tarihlerini kapsayan 3 aylık sanal portföy yarışması başlatıyorum.

İster temel analiz ister teknik analiz (veya hiçbir yöntem kullanmadan??) kullanarak oluşturacağınız portföyde;

* aynı anda max. 4 hisse senedi (bu sayıyı geçmeyecek),
    * başlangıç sermayesi 400.000-tl.

olarak belirlenmiştir.

Belirlenen süre içinde katılımcılar istedikleri kadar senet değiştirmekte (portföyde aynı anda max. 4 senet koşuluna uyarak) özgürdürler.

İsteyen katılımcılar, seçtikleri senetlerde hangi kriterlere göre alım/satım yaptıklarını açıklayabilirler.

Oyun planı/sistematik yaklaşım üzerine oluşturulan bu foruma katkı sağlayacağı düşüncesiyle bu yarışmayı planladım.

Katılmak isteyenlere başarılar dilerim.

Sayfa 25/28 İlkİlk ... 152324252627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •