Sayfa 25/71 İlkİlk ... 15232425262735 ... SonSon
Arama sonucu : 561 madde; 193 - 200 arası.

Konu: METAL Metal Gayrımenkul

Çok ilginç bi kağıt bu eski metyo mu

2. Arkadaşlar bugün biraz araştırma yaptım,gurup şirketleri hepimizin bildiği, şirketlermiş.Doğa kolejleri ve daha bir çok inşaat firmaları.Metal neden gözaltı pazarında.ytd

ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by sfab Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bugün biraz araştırma yaptım,gurup şirketleri hepimizin bildiği, şirketlermiş.Doğa kolejleri ve daha bir çok inşaat firmaları.Metal neden gözaltı pazarında.ytd
    2006 yılından bu yana borsada işlem gören Metal Gayrimenkul, geçen zaman diliminde iki defa unvan ve sektör değişikliğine gitti. Yatırım ortaklığı olarak faaliyete başlayan şirket, 2012 yılında kıymetli maden işletmeciliği sektörüne kayarken unvanını Metro Altın olarak değiştirdi. 7 Şubat 2013 günü ise şimdiki adıyla Yakın İzleme Pazarı, o tarihteki adıyla Gözaltı Pazarına alındı. Söz konusu tarihte Gözaltı Pazarına alınma nedeni olarak firmanın yatırım ortaklığından dönüşümü sonrasında faaliyetlerinin bulunmaması, daha önce alınacağı belirtilen firmanın paylarının alınmaması gösterilmişti. Şirket aynı yıl içinde, Kasım 2013te, faaliyet alanını bir kez daha değiştirirken unvanını da Metal Gayirmenkule dönüştürdü.
    Fakat 2017 başlarından sonra grup şirketlerine inşaat malzemesi temini sözleşmesi imzaladı ve artık hem satışı hemde karı var.,ilaveten karmen yapıdaki payınıda önümüzdeki hafta sonu olağanüstü genel kurul sonucunda onaylatarak 22.3 milyon TL ye satıyor,12 aylıkta bu satış kazancından dolayı 10 milyon TL sermayeye aynı miktara yakın 8-10 milyon TL 12 aylık kar bekleniyor.Borcu harcı kalmıyor,elinde bol nakit kalıyor.En önemlilerinden biri önümüzdeki aylarda gözaltından B grubu normal seans işlemine geçiyor.
    Tüm bunlara rağmen alıp satmak sizin hür iradeniz ve araştırmalarınızla olacaktır. Ben dün 1,40 TL nin dip çalışmaları olabileceğini yazdım ve 3 ila 6 ay arasında 2TL ila 5 TL arası bir fiyata gidebileceğini yazmıştım ve yukarı hareketlerinin çok sert olabileceğini yazmıştım,bundan sonrası için bol kazançlar...

4.  Alıntı Originally Posted by sensor Yazıyı Oku
    2006 yılından bu yana borsada işlem gören Metal Gayrimenkul, geçen zaman diliminde iki defa unvan ve sektör değişikliğine gitti. Yatırım ortaklığı olarak faaliyete başlayan şirket, 2012 yılında kıymetli maden işletmeciliği sektörüne kayarken unvanını Metro Altın olarak değiştirdi. 7 Şubat 2013 günü ise şimdiki adıyla Yakın İzleme Pazarı, o tarihteki adıyla Gözaltı Pazarına alındı. Söz konusu tarihte Gözaltı Pazarına alınma nedeni olarak firmanın yatırım ortaklığından dönüşümü sonrasında faaliyetlerinin bulunmaması, daha önce alınacağı belirtilen firmanın paylarının alınmaması gösterilmişti. Şirket aynı yıl içinde, Kasım 2013te, faaliyet alanını bir kez daha değiştirirken unvanını da Metal Gayirmenkule dönüştürdü.
    Fakat 2017 başlarından sonra grup şirketlerine inşaat malzemesi temini sözleşmesi imzaladı ve artık hem satışı hemde karı var.,ilaveten karmen yapıdaki payınıda önümüzdeki hafta sonu olağanüstü genel kurul sonucunda onaylatarak 22.3 milyon TL ye satıyor,12 aylıkta bu satış kazancından dolayı 10 milyon TL sermayeye aynı miktara yakın 8-10 milyon TL 12 aylık kar bekleniyor.Borcu harcı kalmıyor,elinde bol nakit kalıyor.En önemlilerinden biri önümüzdeki aylarda gözaltından B grubu normal seans işlemine geçiyor.
    Tüm bunlara rağmen alıp satmak sizin hür iradeniz ve araştırmalarınızla olacaktır. Ben dün 1,40 TL nin dip çalışmaları olabileceğini yazdım ve 3 ila 6 ay arasında 2-5 TL bir fiyata gidebileceğini yazmıştım ve yukarı hareketlerinin çok sert olabileceğini yazmıştım,bundan sonrası için bol kazançlar...
    Teşekürler sayın sensor , bir yeşil olabilirmi.ytd

5. Alim nasıl yapılıyor, tek seanslı.Ytd.

6. saat 09:50 eşleşme öncesi 1,95 alışta 9.700 lot var,6.700 lot ilave satıcı var,tavan 2,01

7. 1,88 den 19.000 lot işlem oldu,%11,9 yükseldi,tavan 2,01,bol kazançlar

8. saat 12:55 deki eşleşme öncesi Şu an 10:30 1,97 den 16.000 lot alış var
    Son düzenleme : sensor; 01-12-2017 saat: 10:34.

Sayfa 25/71 İlkİlk ... 15232425262735 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •