Sayfa 25/1043 İlkİlk ... 15232425262735751255251025 ... SonSon
Arama sonucu : 8343 madde; 193 - 200 arası.

Konu: haftalık hisse paylaşım

Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    durumlar nasıl arkadaşlar diyeceğim benden başka kimse yok topikte
    günaydın sayın celik comak,

sessizce takip ediyoruz, böyle birçok kişi vardır diye düşünüyorum.

sığ kağıtları (tekniğe uymayabildiklerinden dolayı) bir çok kişi teknik analiz dışı tutuyor, ancak siz çok başarılı ve tutarlı bir şekilde güzel analizlerle değerlendiriyorsunuz.

bir çoğunu almayı düşündüm, ancak almak nasip olmadı. özellikle sığ tahtalardaki isabetli öngörülerinizi hayranlıkla takip ediyorum ve şapka çıkarıyorum.

kimse yazmasa da takip edildiğinizi bilin. zaten egosu olan birine benzemiyorsunuz yazma stilinizden anladığım kadarıyla. kimsenin sizi övmesine ihtiyacınız yok, zaten başarılı olduğunu başkası söylemese de siz yine değerlendirmelerinizi paylaşmaya devam edersiniz umarım. paylaşımlarınızdan bir kişi bile fayda sağlasa ve içinden de olsa size minnet duysa büyük mutluluktur diye düşünüyorum.

tüm iyi niyetli insanlar olarak bizlere bol bereketli kazançlar diliyorum.
    Son düzenleme : mühendis ankara; 12-11-2019 saat: 09:13.

2. Takipteyiz[emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]
    Son düzenleme : zor; 12-11-2019 saat: 08:36.
    Yazdıklarım kişisel görüşümdür, hiçbir şekilde al sat tut tavsiyesi değildir !

3.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    durumlar nasıl arkadaşlar diyeceğim benden başka kimse yok topikte
    Takıp ediliyorsunuz . Bu gün için inceleme var mı???[emoji106][emoji106][emoji106][emoji106]

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Sayın celik comak aksgy de stop neresi

5.  Alıntı Originally Posted by Speed78 Yazıyı Oku
    Sayın celik comak aksgy de stop neresi
    henüz stop için cok erken blanço çok güzel yeri buralar değil daha yolu var.. henüz bir şey yapmadı ..prkab da bir şey yapmadı bu hisseler kzndıracak hisseler biraz sabır lazım

6. tatgd ..pagyo.ersu.hurgz eli kulağında hisseler msgyo ve sılvr da dahil abd deki görüşmeler ve gelişmeler bu hisselere yön verir

7. sayın celik comak . güzel şeyler yapıyorsunuz. tebrik ederim.

8.  Alıntı Originally Posted by celik comak Yazıyı Oku
    tatgd ..pagyo.ersu.hurgz eli kulağında hisseler msgyo ve sılvr da dahil abd deki görüşmeler ve gelişmeler bu hisselere yön verir
    Bugün tatgd hoşuma gitti 73 den almıştım bakalım akşam umarım kötü senaryo olmazda tam destek civarı zaten yukarı teper hisse

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 25/1043 İlkİlk ... 15232425262735751255251025 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •