Sayfa 25/531 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon
Arama sonucu : 4247 madde; 193 - 200 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - II

orge de gedik kafayı kırdı.

Tüm alıp sattığım hisselerin sattığım fiyatların üzerinde oluşunun mutluluğu ile acısını bir arada yaşamak nasıl bi şey????**
    yaşamak lazım.

alıpda eksiye geçmediğim tek hissede lokmanı hatırlıyorum, onu da o günün en yükseğinden almıştım yoluna devam etmişti.
    ez cümle bana mallarını verenlerin daha düşüğünden alma fırsatları oldu.
    Son düzenleme : koçari; 05-02-2021 saat: 16:04.

zel Durum Açıklaması (Genel)
    Yapılan Açıklama Güncelleme mi? : Hayır (No)
    Yapılan Açıklama Düzeltme mi? : Hayır (No)
    Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi : -
    Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? : Hayır (No)
    Bildirim İçeriği
    Açıklamalar
    Açıklama
    Kartal Belediyesi Meclisi’nce 04.02.2021 tarihinde gerçekleştirilen toplantıda Eczacıbaşı Holding A.Ş.(*)'nin maliki
    olduğuİstanbul İli Kartal ilçesindeki arazinin de yer aldığı alt bölgelere ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar
    Planlarınınkabul edildiği, öğrenilmiştir.Söz konusu karar kapsamında, 1/1000 ölçekli uygulama imar planının
    kesinleşmesiiçin İstanbul Büyükşehir ve Kartal Belediyelerince yürütülecek prosedürlerin tamamlanmasını müteakip,
    uygulamaimar planlarının onanmasının kesinleşmesi durumunda kamuya açıklama yapılacaktır.(*)İstanbul İli Kartal
    ilçesindekiarazinin mülkiyeti Şirketimize ait olmayıp, ana ortaklığımız Eczacıbaşı Holding A.Ş.’nin mülkiyetindedir.
    EczacıbaşıHolding A.Ş.'nin sermayesinde Şirketimiz %37,28' Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı A.Ş. %11,54 oranında
    paysahibidir.

ayrış prkme
    ayrışmazsan bunca yatışının arasını nasıl kapatacaksın.

5. hidistan aylardır aşırı şişmiş altın fiyatlarından bidaha bu yüksek fiyatlardan satamam diye altın satıyordu

şimdi de çin piyasaya altın itelemeye başlamış
    fırsat bu fursat, aşı artıp virüs bitince bu fiyatlara alıcı bulunmaz diye onlar da satıyor

yabancılar da aylardır, aşırı şişik fiyatlardan dolar satıyordu
    fırsat bu fursat, aşı virüs bitince bu fiyatlara alıcı bulunmaz diye, bizim yerli satmıyordu
    şimdi yerli hesaplarda çözülme başlamış
    yerli büyük hesaplar da, fırsat bu fursat, aşı artıp, virüs bitince bu fiyatlara alıcı bulunmaz diye onlar da dolar sattıyor

2 si de pazarda ki domatese döndü
    satan satana

asla yatırım tavsiyesi olamaz

Para(basılı banknot) bir değer değildir, bir çarpanı fk'sı dd'si yoktur
    altınında , coinin de.
    onlarda önemli olan trend dir.

7.  Alıntı Originally Posted by koçari Yazıyı Oku
    ya bana?

5 senede 6 nick eskitme rekoru var bende artık suya sabuna dokunmamaya dikkat ediyor, maximum seviyede sabretmeye çalışıyorum.
    sende beni AMAN HA GAZA GETİRME DOSTUM.
    ………..........😀
    Şu dolarcilara altincilara takıldım bir iki tane molotof imalatçısı ile atıştık seni de alıp mehter marşıyla sefere gideriz diyordum , deyyusu kebirler zarf atıyorlar 😁
    Ben de bir ara nick değiştirmek istedim MedwiG olmaz dedi .

Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    ………..........��
    Şu dolarcilara altincilara takıldım bir iki tane molotof imalatçısı ile atıştık seni de alıp mehter marşıyla sefere gideriz diyordum , deyyusu kebirler zarf atıyorlar ��
    Ben de bir ara nick değiştirmek istedim MedwiG olmaz dedi .
    Sefer ?

Küffarı iyi tanımlamadan, olmaz.

Tencerenin kaynaması, vatan savunmasından bir sonraki önceliktir.

Nick sancaktır, zorunluluk dışında terkedilebilinemez.

alyel'den aforizmalar

Sayfa 25/531 İlkİlk ... 1523242526273575125525 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •