Bugunku satısdamı globolda kardes yukarda ayın 16 sında iş bank takasında gözüken 1 milyon satısı global ve ıcbc almıs virman yapmıs saklama takası degişmemiş mesela ayın 17 sinde
LG-K430 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugunku satısdamı globolda kardes yukarda ayın 16 sında iş bank takasında gözüken 1 milyon satısı global ve ıcbc almıs virman yapmıs saklama takası degişmemiş mesela ayın 17 sinde
Fazla bildiklerimizi yazdıgımız zaman belli olmuyor galipe terse yatırıyor sonra üç beş bit çüçüğü cıkıyor sole bole diyor takaslarda cok sey yakaladım yukarda paylastım zaten beyin yormak gerek toplam takaslara ulasamdım bide bugun kü sözde sattıgı lotlarıda virman yaptıysa ...
Arkadaşlar avgyo da adam 700 bin satmiş bunu global karşilamiş ama ne hikmetse hisse 4.30 lardan 5.30 lara kadar gelmiş.adam birşeyler çeviriyor yakinda kokusu çikar.
Arkadaşlar şirket hisse satarken kapa bildirimi ya ayni gün akşam yada bir sonraki mesai gününde borsa açilmadan yapmak zorunda.bunun alternatifi hisse satmadan 2-3 ay önce spk ya hisse satacam diye yazi yollamak.ancak görünen o ki galip ağa elinde bulunan dolaşimdaki hisseleri başka araci kuruma virmanlayip operasyon yapiyor.avgyo da şeker yatirima 12 milyon lot virmanlamişti.operasyon yapacaği zaman şeker yatirim üzerinden satar böylecekapa bilgi vermez.ytd dir
Yani hileli dolandırıcılık
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
10 gün önce mepet hissesinden den galip e 676 bin tl ceza geldi zaten Adsızz.jpg
Borsa tarihinin tüm rekorları ona ait 17 taban eski sisteme göre yüzde 10 dan avgyo senedinde gördürmüş elemandır
Yer İmleri