temel anlamda katma degere onem veririz.. bu gune kadar deri ve ayakkabi sektorundeki katma degerin otomotivden bile yuksek oldugunu yazdim diye millet ozelden sormus gercekten boyle mi diye..
---evet...!
Turk sirketleri daha yeni yeni olcek ekonomisine giriyorlar bu alanda.. Olcek ekonomisi belli bir zaman sonra karliligi getirir iste parekende sirketlerine yabanvilarin cok yuksek paralar odeyip satin almalari bu yuzdendir.
teknik anlamda her teknikcinin bakis acisi farklidir rakamlar bu sebeple farklilik gosterir.
12.470 benim ongordugum ve derimod icin kader rakamidir.
Hisselerimizi temelde entropi prensibine uymalari kaydiyla belirleriz yani once temeldir..
tabi teknigi de bakariz ancak benim orta uzun vadeli yatirimci profilim nedeniyle teknikte Zhenon prensiplerini izleriz.. Zhenon nedir diye sormayin rakamlarin yasamsal dongusunun tekrari uzerine kuruludur cizgilerle pek alakasi yoktur..Zhenon 12.470 kader diyor...uzeri yeni baska ufuklara yelken acan baska bir sirketin habercisi diyor ...
Néy Nâmé...!
Solve catenas, esto liber, puer. Quot filum et armillae aureae sunt? Amphora avida non impletur.
Yer İmleri