Sayfa 250/415 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350 ... SonSon
Arama sonucu : 3319 madde; 1,993 - 2,000 arası.

Konu: ALKA - Alkim Kağıt

1. Burdaki yorumlara bakıp ta almaya tereddüt ettim hep temettu verdiği günden itibaren düşüş başlar deniyordu ..artık okuduğum yorumların tersine hareket edicem..

2.  Alıntı Originally Posted by Barbi Yazıyı Oku
    Oturup ağlayasım var . Canım yanıyor . Teselli arıyorum . Millet kaybedince ağlar ben neden daha fazla demiyorum sağlık olsun artık yapacak bir şey yok. Sanki biraz daha gidecek gibi ortaklar ne düşünüyorsunuz

günaydın sayın barbi.temel analize çok inanırım.teknikçiler hissede artık hiç bir direnç kalmadığını bütün dirençleri kırdığını belirtiyorlar.yeni kar marjlı bir hisse ile karşı karşıya kaldık. ağalar nereden çevirecekler bilmiyoruz.tepe noktası bir muamma.en son tavanda 308 bin lot alıcı vardı.satan yok.eğer satıldı veya satılmak üzere ise durdo gibi 20 tl yi aşabilir.yeni bir ürün yelpzesi ile karlılığı dahada artırıcı bir ürünle karşılaşırsak daha yükseklere de çıkar deniyor.alka ile birlikte alkiminde tavan tavan girmesi çok anlamlı.bu durum satış fikrini destekliyor çünkü para alkim kasasına girecek.tam bir belirsizlik var sır gibi saklanıyor.ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN.yatırım tavsiyesi değildir.siz sattınız hemde güzel kar ederek ben yarıdan çoğunu sattım ama almaya cesaret edemiyorum sattıklarımı

3 AYLIK TAKAS

4.  Alıntı Originally Posted by bozoklu5 Yazıyı Oku
    günaydın sayın barbi.temel analize çok inanırım.teknikçiler hissede artık hiç bir direnç kalmadığını bütün dirençleri kırdığını belirtiyorlar.yeni kar marjlı bir hisse ile karşı karşıya kaldık. ağalar nereden çevirecekler bilmiyoruz.tepe noktası bir muamma.en son tavanda 308 bin lot alıcı vardı.satan yok.eğer satıldı veya satılmak üzere ise durdo gibi 20 tl yi aşabilir.yeni bir ürün yelpzesi ile karlılığı dahada artırıcı bir ürünle karşılaşırsak daha yükseklere de çıkar deniyor.alka ile birlikte alkiminde tavan tavan girmesi çok anlamlı.bu durum satış fikrini destekliyor çünkü para alkim kasasına girecek.tam bir belirsizlik var sır gibi saklanıyor.ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSİN.yatırım tavsiyesi değildir.siz sattınız hemde güzel kar ederek ben yarıdan çoğunu sattım ama almaya cesaret edemiyorum sattıklarımı
    Günaydın . Çok güzel özetlediniz ellerinize sağlık. Şuan çok atlayan küçük yatırımcı var hisseye dönüşü çok sert olacaktır elbette dikkatli olmakta fayda var. Bende zor tutuyorum almamak için kendimi kısmet işte nasipte olmayınca olmuyor

5. ALKİM KAĞIT ( #ALKA ) 2020 Birinci Çeyrek Bilanço Analizi
    https://youtu.be/tQ1AeDamFto

6.  Alıntı Originally Posted by MaliTablolarAnaliz Yazıyı Oku
    ALKİM KAĞIT ( #ALKA ) 2020 Birinci Çeyrek Bilanço Analizi
    https://youtu.be/tQ1AeDamFto
    Uzun vadeli borcu yok karlılığı artırmış
    İyi bir şey

Yatırım tavsiyesi değildir.

Venus Z20 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. yolu hep açık olsun

8. hesap ortada kur farkından da olsa iyi kar yazıp bunu ortaklarıyla bölüşen ender hisselerden, yıllıkta 70 üzeri kar bunu biraz daha yukarı sürükleyebilir.

Sayfa 250/415 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •