Sayfa 250/981 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon
Arama sonucu : 7844 madde; 1,993 - 2,000 arası.

Konu: Viop LVIII

1. geçenlerde kayınçonun (devlet memuru) 25 yıl boyunca çalışıp ödediği prim ile alacağı emekli maaşı bugünkü değerini hesapladık.
    Normal şartlarda 25 sene çalıştığında SGK o parayı hiç dokunmayıp vadesiz mevduata koysa o para kayınçonun 15 sene emekli maaşını ödüyor.
    Anlayan anlamıştır, bu konu da bir şey yazmayacağım artık.
    Bugün mb kararı sonrası akşama doğru artı kapatırız diye düşünüyorum.

2. Düşük prim ödeyenler için mantıklı bir hesap olabilir. Bence bu işin en büyük kaybedeni büyük prim ödeyen kişiler

Alıntı Originally Posted by trust06 Yazıyı Oku
    geçenlerde kayınçonun (devlet memuru) 25 yıl boyunca çalışıp ödediği prim ile alacağı emekli maaşı bugünkü değerini hesapladık.
    Normal şartlarda 25 sene çalıştığında SGK o parayı hiç dokunmayıp vadesiz mevduata koysa o para kayınçonun 15 sene emekli maaşını ödüyor.
    Anlayan anlamıştır, bu konu da bir şey yazmayacağım artık.
    Bugün mb kararı sonrası akşama doğru artı kapatırız diye düşünüyorum.
    Sıradan bir insan

3.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Pgss açar açmaz %-2..-3
    4 gündür böyle. Derdi neyse?

SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

turizm beklenenin altında gidiyor...

fiyatlar Türkiyede andromeda galaksisine ulaştıgı için ortadogulu dışında turist gelmiyor...

artık dünyada Türkiyeye tatile gidiyorum diyince oooo zenginsin muhabbeti yapılıyor...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Bodrum Otelciler Birliği Başkanı Ömer Faruk Dengiz:

''Bodrum batarsa, Türkiye de batar.''

Bodruma gideceğim.Ülkemin batmaması için 1.000 liraya lahmacun yiyeceğim...Olay vatanseverlik olayı olmaya başladı.

Bodrum demek BEKA demektir.

5.  Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    Düşük prim ödeyenler için mantıklı bir hesap olabilir. Bence bu işin en büyük kaybedeni büyük prim ödeyen kişiler
    devlette çalışıyor, bakanlıkta maaşı 70 bin lira civarı. emekli maaşı %50 den fazla düşüyor. 2008 de emekli aylık bağlama oranlarını iyice düşürdüler. sgk da parayı bırak değerlendirmeyi, hazineyi / seçimleri dolaylı olarak fonlamış bence yıllarca.

Ben emekli odum. Finansal özgürlüğümü sağladığım için. İlave işte de çalışmıyorum ihtiyacım yok. Zaten çoğu eytli çalışmak durumunda yoksa geçinemez.
    Ama eytli emekli olup başka işte çalışıyor ise bence emekli maaşı almamalı. Tüm emekli olup çalışanlar için de geçerli...

Neyse konunun içine etmeyeyim fazla...
    Bol kazançlar olsun....

Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bodrum Otelciler Birliği Başkanı Ömer Faruk Dengiz:

''Bodrum batarsa, Türkiye de batar.''

https://x.com/REM__BEN/status/1815351125127635079
    bir halt olacağı yok.

7. İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran:

"2025 sonuna kadar nefeslerinizi tutun, rahatlama beklemeyin."

tuttum...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    turizm beklenenin altında gidiyor...

fiyatlar Türkiyede andromeda galaksisine ulaştıgı için ortadogulu dışında turist gelmiyor...

artık dünyada Türkiyeye tatile gidiyorum diyince oooo zenginsin muhabbeti yapılıyor...
    bugün dinledim de turizm yetkililerinden biri turist sayısının düşüklüğünü avrupa kupası maçlarına bağlamış.
    Yunanstan daha ucuz muhabbeti yala diyordu

Sayfa 250/981 İlkİlk ... 150200240248249250251252260300350750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •