Sayfa 251/616 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 2,001 - 2,008 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    polhonun en büyük sorunu, sermayeye göre halka açıklık oranı. kazanca göre açıklığı çok fazla bir yılda 300 bin tl baglasan alacağın 1500 tl temettü. Buna neden yatırımcı yatırım yapsın. Bunlarda bunu bildiklerinden hisseyi spekülatif haberlerle götürmeye çalışıyorlar( pendik, yerli oto boyası, ve vb gibi) buda hissede doldur boşalt şeklinde oluyor. burada gerçekler ve hayaller çok farlı çizgide.ytd
    Adamin dibisin şunu söylim burda şarlatanlar bitmicek .

Alıntı Originally Posted by Mi16 Yazıyı Oku
    Tebrikler hemşerim analizlerine güveniyorum. Teşekkür ederim
    tskler ortak )) açıkçası açemsah gibi temelci bir üstadın hissede olması şirkete karşı daha positif yaklaşmama sebeb oldu.
    bizim şirket arsaları istanbul anadolu yakası pendik havalimanı yanı tam karşı yakada avrupa yakası beylikdüzünde inşaat işi yapan akrabalara şirketin attıgı kap ile pendik belediyesi basın açıklamasını yolladım olası süreç hakkında bilgi sahibi olabilmek adına.toparlayıp paylaşırım.
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

3.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    karadereli, engelemişsen, daha ne istiyorsun demekki bizi okumuyor ve rahatsız olmuyorsun. Bizim yazdıklarımız engelli olmamıza rağmen neden seni hala rahatsız ediyor,
    . Biz buraya yazınca klavye sanamı giriyor anlamış değilim. Ben kendimce daha fazla magduruyetler olmasın daha fazla polho zede olmasın diye yazıyorum. ben kurtulayın arkada kalan ne olursa olsun diye düşünsem, hergün burada hayeller satarım. söyle bizim klavye acıtıyorsa, önlem alalım.ytd
    3.37 bunlar arsa yok imar cikti sukadar bukadar diye noldu 2.85 niye gitmiyo madem imar ciktida biz bilmiyoruz ya atlayanlara yazik oldu zararim yok ama inan yazık insanlari kandirmaya devam ediyorlar net bilgileri getirin adam diyelim.dimi.

bist 100 bazında positif ayrışmaya başladı umarım bu kurumsalların posizyon alması ve beklentilerin yavaş yavaş şekillenmesi ile alakalıdır.

Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

5.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    karadereli, engelemişsen, daha ne istiyorsun demekki bizi okumuyor ve rahatsız olmuyorsun. Bizim yazdıklarımız engelli olmamıza rağmen neden seni hala rahatsız ediyor,
    . Biz buraya yazınca klavye sanamı giriyor anlamış değilim. Ben kendimce daha fazla magduruyetler olmasın daha fazla polho zede olmasın diye yazıyorum. ben kurtulayın arkada kalan ne olursa olsun diye düşünsem, hergün burada hayeller satarım. söyle bizim klavye acıtıyorsa, önlem alalım.ytd
    Sayın realiter, bu hisse ile ilgili olumlu ya da olumsuz görüş yazılmasını eleştiriyoruz. İsteyen istediğini yazar. İtirazım üsluba. Burada hanim arkadaşlar da olabilir. Ne o hitabet şekli kimisi "kucağa oturuyor", kimisi "kılavye sana mı giriyor".... Çok üzücü üsluplar.Bu topiğe yakışmıyor. İtirazım buna. Size sokakta birisi şakaen bile olsa bunları söylese eminim diliniz değil yumruklarıniz konusur. İtirazım bunadir. Lütfen biraz dikkatli olalım.

6.  Alıntı Originally Posted by karadereli53 Yazıyı Oku
    bist 100 bazında positif ayrışmaya başladı umarım bu kurumsalların posizyon alması ve beklentilerin yavaş yavaş şekillenmesi ile alakalıdır.

Grafik tabandan kurtulamadı , inş pek yakında ortak

7. Yeni yıla kadar bu hisse 3 geçmez hala tuzak peşindeler hiç biseyin duzgun gittiği yok.

8. "Bal bal demekle ağız tatlı olmazmış" Polhoya methiyelermi düzelim yalandan, "pendik proje imar planı açıklandı, polhoşun kasasına 2 milyar dolar girecek" diye yalanmı söyleyelim. Kendi hayalleri aksine konuşanı ötekilemek ne demek, sayğısız ŞEY. engelemiş, çok şeyimdeydi. Git kuşlu sitede yazıp çizip gün 24 saat küfür hakaret edenleride engelle.Herkes gördüğünü söylüyor,üstelik büyük bir çogunluk aynı şeyleri görüp aynı şeyleri yazıyorlar. Deki niye satıp gitmiyorsun. Benim zarar seni iki kere satın alır,o yüzden satıp gidemiyorum.ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

Sayfa 251/616 İlkİlk ... 151201241249250251252253261301351 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •