Cuma Gün tavan sayılır mı? Bunun bir de temettüye yansımasını görürsek seyrele gümbürtüyü.
2023'te 2 kuruş 2024'te 12 kuruş 2025'te bölünmesine rağmen hisse başı 22 kuruş verse süper olur. Felaket tellallarına rağmen TL bazlı ATH'lara devam ediyor. Hep yaptığı gibi geri gelecek zanneden çok kişi yüklü olan mallarını kaptırmış. Bu daha başlangıç, sıkı sıkıya sarılmakta fayda var.
061. 064. 067. 071. 074. Su grafik fiyat işini rica ediyorum artık TL olarak bakmayın.
Saygılarımla
Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır
Fiyat X3 yani bölünmemiş hali.. Böylece aslında fiyatın nerden nereye geldiğini görmüş olursunuz. Zira bölününce fiyat ucuz gibi algılanıyor ama 15 16 dan 22 23 e geldiğimizi hatırlamakta fayda var. Pahalı olduğu için demiyorum ama kafa karısıklığınada sebep olunmaması gerek. Saygılarımla
Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır
hisse başına 1.7 tl kar var. Bu yalnızaca 6 aylık GPH in %90 yansıması ve Aralık sonu kuruyla. FK faizler indikce 10 doğru gelecek. Beklentim Yıl sonuna doğru 2.5 tl kar ve 25 tl. Dolar bazında yeni fiyat 0,7 eski fiyat 2.1 dolar.
Ortada bir şey yok iken burası mesajdan geçilmiyordu. Hadi 3 aylık ları tahmin edelim.
Yer İmleri