Sayfa 251/287 İlkİlk ... 151201241249250251252253261 ... SonSon
Arama sonucu : 2289 madde; 2,001 - 2,008 arası.

Konu: Viop LXV

Karaduman aynı şeyleri yazıp durma yalvarıyorum bıktırdın ya , bende mal almak için 2,1 centi bekliyorum aylardır ama Akp ölümüne tutuyo borsayı işte yapacak birşey yok , o yüzden full faizden devam...

2. 9650-9750...bakalım nereye kıracak..teknikçiler susuyor malum..çakallar sizi..giydiniz shortu
    bana laf söyleyenler bir analiz yapun len..gevezelik yapmyın sadece
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

3. tebrik ederim dayu..çat çat söyledin..bize büle yatırımcı lazım..yanar dönerli oldunmu büle kuklaya çevirirler piyasayı..bunu anlatıyorum bende..ama anlamıyorlar..olan bize oluyor ..toplum mühendisi bu sefer kuklalar çoğaldı diyor yeni oyun sürüyor..
     Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    Karaduman aynı şeyleri yazıp durma yalvarıyorum bıktırdın ya , bende mal almak için 2,1 centi bekliyorum aylardır ama Akp ölümüne tutuyo borsayı işte yapacak birşey yok , o yüzden full faizden devam...

4. Karaduman burası viob buradakiler pozisyon alıyor abuk sivil yazıp durma. Git psikolojik tedavi ol. Burası psikolojik rehabilitasyon merkezi değil

5.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Karaduman burası viob buradakiler pozisyon alıyor abuk sivil yazıp durma. Git psikolojik tedavi ol. Burası psikolojik rehabilitasyon merkezi değil
    Anlamiyor, anlamayacak, israr edecek… gundi bu yuksek ihtimal.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Ayasofya neye göre pozisyon alıyorsun Allah aşkına yazsana ..rüyanda mı görüyon yönü..
    merak ediyorum valla..hem millete faydanız yok hem de diliniz 1 karış uzun..neye göre pozisyon alıyorsun..yaz bakalım bizde alırık belkim..

7.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    Ayasofya neye göre pozisyon alıyorsun Allah aşkına yazsana ..rüyanda mı görüyon yönü..
    merak ediyorum valla..hem millete faydanız yok hem de diliniz 1 karış uzun..
    Burada dusus oldugunda da sevinc cigliklari atilir, yukseldiginde de. Belki anlamana yardimci olur biraz dusunsen

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Karaduman abi, piyasalarda olan bitene şöyle de bakmak lazım: Kardeşim 2023'te 1 liraya arabasını satmıştı, şimdi o araç 5 lira. Borsa ise 2023'ten beri sadece ikiye katlamış.

Sayfa 251/287 İlkİlk ... 151201241249250251252253261 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •