Karaduman aynı şeyleri yazıp durma yalvarıyorum bıktırdın ya , bende mal almak için 2,1 centi bekliyorum aylardır ama Akp ölümüne tutuyo borsayı işte yapacak birşey yok , o yüzden full faizden devam...
Karaduman aynı şeyleri yazıp durma yalvarıyorum bıktırdın ya , bende mal almak için 2,1 centi bekliyorum aylardır ama Akp ölümüne tutuyo borsayı işte yapacak birşey yok , o yüzden full faizden devam...
9650-9750...bakalım nereye kıracak..teknikçiler susuyor malum..çakallar sizi..giydiniz shortu
bana laf söyleyenler bir analiz yapun len..gevezelik yapmyın sadece
hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..
Karaduman burası viob buradakiler pozisyon alıyor abuk sivil yazıp durma. Git psikolojik tedavi ol. Burası psikolojik rehabilitasyon merkezi değil
Ayasofya neye göre pozisyon alıyorsun Allah aşkına yazsana ..rüyanda mı görüyon yönü..
merak ediyorum valla..hem millete faydanız yok hem de diliniz 1 karış uzun..neye göre pozisyon alıyorsun..yaz bakalım bizde alırık belkim..
Karaduman abi, piyasalarda olan bitene şöyle de bakmak lazım: Kardeşim 2023'te 1 liraya arabasını satmıştı, şimdi o araç 5 lira. Borsa ise 2023'ten beri sadece ikiye katlamış.
Yer İmleri