Sayfa 252/437 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352 ... SonSon
Arama sonucu : 3491 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: KARSN - Karsan Otomotiv

Kapasitemiz yılda 5 milyar tl araç üretebiliriz zaten ups alınırsa full kapasite çalışır 3 4 yıl sürer çok büyük hayaller için erken önce bakalım 2020 yıl sonu bu işin kar marjı kaç olacak ona göre 3 yıl hesaplanır hedefim 2020 için 3. 3,50 TL arası ihaleyi alırsak.... fazlası eksiğini Allah bilir tavsiye değildir sadece kendi planım bu yönde

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. İhaleyi alırsa ki bende ümitliyim olay mükemmel fırtınaya döner...

Karlılık artar
    Kapasite kullanımı tavana vurur
    Prestij çok artar

En önemlisi kurumsal bir firma olur
    Şu anki görünüm çakallık ile ky ezme mal kaçırma kaynak aktarma vb kurumsal olursa bunu yapmaz korkar prestiji gider diye

Yoksa şu anda posta arabası dışında
    Elektrikli otobüs vb gibi güzel işler yapıyor ana bunu sanki kartsız yapıyor maliyetler aşırı şişkin yönetim gideri yüksek finansal gideri yüksek eee ağa çalışma o zaman amme hizmeti yapıyorsan bizi de bıktırma...

Bakıyorum reel getirim karsan da negatif yazık yahu...

Sent from my Redmi Note 8 using Tapatalk
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

3. al sat yapanlar bitti.

SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    al sat tavsiyesi değildir.

4. 5 gündür usten alip altan satan araci kurumlar 30 mil boşta yabancinin satigi malı elden ele dolaştırıyor.is bankasindan giren ky de 2 gundur boşaltı.saglamcılarin elinde kaldi.tahta bu gun yine ziplamazsa yeni alsatçilar girmez. aksam inceledim yurt dışından baya is almis.sektorun dunyanin gelecegi olan elektirilikli arac isini yapiyor.bu aralar fiyati ne olur bilmem.ancak yil sonunu cok iyi fiyatlardan kapatacagi kesin. ben de alacagim ancak endekssin dusecegini tahmin ediyorum.uygun fiyatlara gelince.

5. ortaklik yapisina bakınca bu ihale kesin gibi boşuna fabrika kurnaz adamlar.zateb takasta dolasanlar dogru adreste toplandi.

6. tahta sahipleri cumaya gitmiş heralde dönünce şaşıracaklar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    TüRkİyE
    Gönderi
    1,827
    karsan bilançoyu şimdi gönderdi. ilk defa kâr yapmış. -23 zarardan net +18 milyon kâr... Öz kaynaklar %100 artmış... HAYIRLI OLSUN DİYELİM Mİ...
    8000 gönderimden sonra yeni sayfa ile devam... ***("Yatırım Tavsiyesi Değildir... Kimse Dikkate Almasın...")***

Sayfa 252/437 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •