Fed faizi sabit tuttu 10 yilliklar dustu Dow + varlık alimlari devam
Bizde HDP problemi önemli
Arkadaşlar....
Hepimizin akıl ve ruh sağlığı için başlıkta grafik mrafik yok diye bir oylama yapsak.Siz ne derseniz?
Grafik olmazsa ne yapçaz diyenler de çıkabilir. Onu da ayrıca şeyedelim
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Süreç biraz tehlikeli bir yere gidiyor diye düşünüyorum. Şu aşamada grafikler pekte istenenleri veremeyecekmiş gibi bir hava sezinledim. Bugün ekran başında değildiniz sanırım. Bizim meri teyze birçok hissede gayet güzel işler olurken, birden anlamsız bir şekilde pasiflere hemde birçok hissede aynı anda vurdu. Ekranımda açık olan tahtalardan izledim. Birbirinden bağımsızmış gibi görünsede birbirini tetikleyen, ardı ardına pasiflere herkes elindeki vermeye başladı. Küçük bir şelale yaşandı. Gerçi bu türden bir şey bir haftadır bekleniyordu xu100 grafiğinde. sonra HDP kapatma davası ve ardından Bidon un Putin için söylediği cümleler. Washington daki Rus büyükelçisinin çağrılması, Ruble fiyatındaki dalgalanmalar. Güçlü spekülatörlerin olduğu yada tahtası toplanmış hisseler mahalle yanarken saçını tarayan ablalar gibi hiç birşeyden etkilenmeden tavana asılı duruyordu.
gerçi ben kendi açımdan rahatım. Aldığım pozisyondan ürkmüyorum. Olabilecek bir aksilikte en sağlam yerde poz açtığıma inanıyorum fakat durum pek parlak gelmedi bana.
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Yer İmleri