Sayfa 253/993 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353753 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 2,017 - 2,024 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1. Istanbul Analytics bu sabah yayımladığı raporda şunları kaydetti: Merkez Bankasının hafta içinde bir ara 14,60a fırlayan dolar/TL kurunu büyük güçlükle cuma günü baskılayabildiğini gördük. Bizim naçiz hesabımıza göre, MB arka kapıdan 3,5 milyar dolar döviz rezervi satmış olabilir. Dolar/TLnin 15 veya üstüne fırlaması halinde mutad enflasyon ve dolarizasyon şokları yanında, KKMlerin vadesi gelince Hazineden çıkacak nakit kaynak 50 milyar TL veya üstü olarak hesaplanıyor.

Alıntı Originally Posted by Balder Yazıyı Oku
    Istanbul Analytics bu sabah yayımladığı raporda şunları kaydetti: “Merkez Bankasıâ€â•nın hafta içinde bir ara 14,60â€â•a fırlayan dolar/TL kurunu büyük güçlükle cuma günü baskılayabildiğini gördük. Bizim naçiz hesabımıza göre, MB arka kapıdan 3,5 milyar dolar döviz rezervi satmış olabilir. Dolar/TLâ€â•nin 15 veya üstüne fırlaması halinde mutad enflasyon ve dolarizasyon şokları yanında, KKMâ€â•lerin vadesi gelince Hazineâ€â•den çıkacak nakit kaynak 50 milyar TL veya üstü olarak hesaplanıyor.â€
    Mart-Nisan gibi doların ipini salabilirler...

Rusya finansal piyasalardan dışlanırsa ekonomisi Iran dan farklı olmaz..Batı dünyasının üvey evladı ile yapılacak görüşmelerde bu hafta herşey normale döneceğini düşünüyorum...Dönmez ise TR Nato ya da Rusya tarafında veya çekimserde davransa ekonomisi olumsuz etkilenecektir...İnşallah benim düşündüğüm gibi batı kendi arasında ki soruna bu hafta bir çözüm bulurda bizde işler iyice sarmala binmez.Aksi halde Var olan sarmala Turizmde eklenince yıl sonu çok kötü senaryolar oluşur...

Hakımızda hayırlısı

3.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    1 Mart’ta altın toplama işi başlıyor.
    çok toplar o ışıltılarla
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Rusya Merkez Bankası politika faizini 1050 baz puanlık artışla % 20’ye yükseltmiş.

Rusya Merkez Bankası politika faizi 1050 baz puan artışla faizi %9.5'ten yüzde 20'ye çıkardı

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

6. rusyadan çıkan bize girer mi palaaa
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    rusyadan çıkan bize girer mi palaaa
    AVRUPADA DOĞALGAZ FİYATI %33 ARTTI.!!!

BRENT PETROL %5,2 YÜKSELİŞLE 103 DOLARIN ÜSTÜNE ÇIKTI.!!!

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Sayfa 253/993 İlkİlk ... 153203243251252253254255263303353753 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •