Sayfa 254/651 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354 ... SonSon
Arama sonucu : 5204 madde; 2,025 - 2,032 arası.

Konu: BMEKS - Bimeks Bilgi İşlem ve Dış Ticaret

1. Milleti keriz yerine koyup sömürüyorlar ayıp utanın iki kuruş kazanmak için yalan haber alavere dalavere yazıklar olsun size Allah bildiği gibi yapsın

2. Operasyon un bittiğini kim söylüyor ki...devamı gelecek kanımca.macd te gevşeme yok gibi daha.

MI 4W cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Forumlar sabotajcı kaynıyor resmen... Bunlar kafa karıştırıcı hareketler... 4,5 Tl, 3TL ve 70 krş. Bu üç fiyattan kucağa verdiklerini bu fiyatlardan geri almaya çalışıyorsa, kolay olmuyordur tabii!..

Forumlarda yazıp çizenlerin %90’ı yeni kayıt yaptırmış fakat, sanki yıllardır hissedeymiş gibi yazıyorlar. Komik değil mi?

ABD’li E-Ticaret devi vardı. Türkiye’de şirket kurmuştu hani!.. pek sesi soluğu çıkmıyor nedense?.. şirket alımı yapabiliriz falan diyordu? Bunlar şirkete 338 milyon değer biçmişlerdi. Edermi bu haliyle o para??..

Ytd...

4. Günaydın arkadaşlar hedefimiz 0.32 idi ulaştık çok şükür yeni yerimiz burası bı altı ayda burda bekleriz sanırım

5. günaydın burda bekleme yok artık bundan sonra ne olacaksa kısa zamanda vakit kalmadı

6.  Alıntı Originally Posted by trader38 Yazıyı Oku
    Günaydın arkadaşlar hedefimiz 0.32 idi ulaştık çok şükür yeni yerimiz burası bı altı ayda burda bekleriz sanırım
    3 yıldır bekliyorum bende zaman sorun değil................
    ama patron paniklemeye başladı zaman daraldı............

7. oyun kurucu bay patron, hisse düşükken topla sonra yükselince sat, hep aynı oyun devam ediyor haberi yay sonra yalanla oh be ne güzel tezgah kurmuşlar, ama kurtuluş yok ilahi adalet elbette tecelli edecek bundan kaçarları yok.
    hep yalan, dolan gerçek bir çaba göremiyorum bunlarda. olan KY oluyor habire stressssss.......
    Burada yazdıklarım kesinlikle bir Yatırım Tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by robben69 Yazıyı Oku
    Nacizane bir tavsiye arkadaşlara...

trader38 vardı. ne yazarsa tersini yapmak çok karlı.. ortada yok ken 29 dan aldım.. O geldi olumlu şeyler yazınca 37 den kaçtım.

Bir önceki harekette de yine kapanacak şöyle olcak böyle olcak diye yazıyordu aldım. Kaybolunca ortadan sattım.

Ek olarak operasyonu yapan galip tayfasıydı bence. Galip sadece metro ile çalışmıyor. İş, philipcapital, deniz, marbas, meksa, garanti, vs gibi 9-10 tane kullanıyor. İlk gün marbas tan alıyordu ama aynı gün virmanlayıp diper kurumlardan mal çıktı. İkinci gün philip ile aldı diğer kurumlardan malı çıktı. Arada 3-5 ky kar etti, hisseye yeni ky zedelerde geldi.

ha şimdi trader38 tersini yapın dedim ya bir sonraki operasyon olursa bu ters hareketler gelebilir
    trader38 sana ithafen yazılmış bir yazı, ne diyorsun bu iddialara..

Sayfa 254/651 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •