tup de bugun bir isteklilik var haftalık kapanışı bizi kırmaz 264 üzeri yaparsa graf gelecek .
tupçü tahta yapıcıya duyrulur.![]()
tup de bugun bir isteklilik var haftalık kapanışı bizi kırmaz 264 üzeri yaparsa graf gelecek .
tupçü tahta yapıcıya duyrulur.![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
sn sindoma krmd d de bir haftadır pek bi hareket yok. bistteki yükselişe katılmadı bu hafta. badem spor dinlendirmeye dvm mı ediyor dersiniz ? Ereğli de aynı gibi. Tekniği ne der acaba ?
Yonca 14.58 üzeri saatlik kalmaya başlarsa onunla ilgili formasyonlu graf koyacam.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Düşüncem şu şekilde piyasa oyuncuları ilk çeyrek rakamlarını görmek istiyor çelik sektöründe , oyun momentum treda döndü bu bilanço yani bilanço beklentisi yüksek tahtalarda hem badem spor , piyasa oyuncuları ilk öncelikleri bankalar,kuş,tup,holding, böyle yayılıyor , buraya para girmiyor öyle zaman gelecek çeliklerin bilançoları 2022 için yüksek beklentilere aşacak rakam konuşulmaya başlanırsa buralardan çıkan para çeliklere girecek , şuanda dinlendiriliyor diyelim ama bilançoya yakın bir hareket beklenir piyasalarda sert satışlara dönülmezse.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Eğer daha erken piyasalarda satışlar olmazsa 8-9 işlem günü daha oyunda kalmayı düşünüyorum.
bu stratejiyi geçen ay 28-29 alımlar yaptığım tahtalarla beraber koydum.
bakalım hayırlısı.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Hafta sonu olması, dışarının oynaklığı vs derken ortada olan bir maç mevcut bugun için. belli tahtalar dengede tutmaya çalışıyor bakalım ABD açılışı ile onların izleyeceği yol bugunkü kapanışın durumunu belli edecekdir.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
teşekkürler sayın sindoma. bende bu hafta bir iki elim gitti satmaya ama hala beklemedeyim.
Yer İmleri