Sayfa 254/464 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354 ... SonSon
Arama sonucu : 3709 madde; 2,025 - 2,032 arası.

Konu: ULAS - Ulaşlar Turizm Yatırım

1. Kızdırdık adamı bastı kağıdı aşağıya ama olsun zulayı doldurduk akşama 1.85 ten basarız kafasına

Alıntı Originally Posted by bigborsa Yazıyı Oku
    Ben bugün 1000 işlem yaptım, toplam hacimin %15 benden, bu her harekette böyle.
    20 bin kişiye analiz gönderdim

Bunlar basit gibi ama yorucu işler.

Siz burada pazarladı falan diyorsunuz ama zirveden bile alımlarda ben vardım.

Herkesten çok daha fazla risk aldım

Hissede hiç spek yok, ne oluyorsa ben ve çevrem

3,33 yapacağız

Ederi bu, teknik öyle

Biraz öğrenin

Gidecekti gitti falan değil

Gitmezse borsayı bırakacağım dedim

Tam gününde hareketi başlattım

Burada izleyen 5 kişinin hisseye etkisi sıfır
    sen busun işte, o kadar edebiyat parçalamışsın sırf sorduğum sorunun altında kaldığını çaktırmamak için, seni gidi avane...senin gibilerle muhatap olup zaman öldürüyorum ya suç benim aslında..herkesin aklı var, insanları biryere kadar uyarırız senin gibi avaneleri kendileri farketmeleri lazım artık...

3. Adam cikarticam diyor amaciniz dusmesimi. Gucu yetiyorsa cikarsin ne diye olumsuz yazip duruyosunuz. Cikmasini istemiyosan ne diye yaziyosun. Ciksin satip kurtulun. Amaciniz nedir laykin. Sizin gucunuz yetiyorsa siz cikartin. Yoksa iyi kotu bir sey yapmak isteyenede laf sokusturup durmayin. Yukseltsin satin malinizi adama cekin gidin. Ne diye kafaya takiyosunuz. Y. T. D

4. yat.tav.değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by mt_saglik Yazıyı Oku
    Adam cikarticam diyor amaciniz dusmesimi. Gucu yetiyorsa cikarsin ne diye olumsuz yazip duruyosunuz. Cikmasini istemiyosan ne diye yaziyosun. Ciksin satip kurtulun. Amaciniz nedir laykin. Sizin gucunuz yetiyorsa siz cikartin. Yoksa iyi kotu bir sey yapmak isteyenede laf sokusturup durmayin. Yukseltsin satin malinizi adama cekin gidin. Ne diye kafaya takiyosunuz. Y. T. D
    Hee yazana inanırsanız sizin işiniz zor.220 lerden millete pazrlama yaptılar 141 e değdi kağıt öyle vicdanlı insanlarki bunlar sana bana para kazandırmak için burda kafa patlatıyorlar.

6. Soktu yine kendisine inanalara palayı.sabah 1.78 yaptırdılar kağıda akşam on kafeme aşağı 1.67
    Avane ve tayfası 3.33 diyorlar maymuna bak maymuna deyip arka cebi yokluyorlar uyanık olun

7. Tiktik 2.2 denmi aldin sen. Burda bulunma amaciniz yesillik olsun diyemi. Gisseniz varsa karli satmak istemiyor sanki dussun zarar edeyim dercesine yorum yapiyosunuz. Iyi kotu ne farkeder. Kim cikartirsa cikarsin. 2.2 den aldinda bekliyorsa cikmasi en cok sana yarar. Hisseye talepmi varda ciksin. Birakin adam yazsin bildigini yapsin. Bu adamin cikacak soylemlerinden nedense en cok alip zarar edenler rahatsiz. Kardesim siz cikmasin ben hamalim bunu tasiyacam diyemi aldiniz bu hisseyi. Biri gelip elinizemi verecek al bu karda senin hakkin diye. Yapmiyosaniz bisey susun bari millet biraz ilgi duysun. Kime satacan hisseyi cikmasa. Mezarami goturuceniz. Yatirim tavsiyesi degildir.

8. Tiktik Saat 10 da 1.85 den satariz deyip algi yaparken iyi degilmi. İşi ne geldigi gibi yorum yap sonra kıvır. Yaptigin kafadan suc senin. Biri cok fena canini yakar boyle yorum yaparsan benden demesi.sen 1.85 den kime satacaktin senin o adamdan farkin ne budurumda. Yatirim tavsiyesi degildir.

Sayfa 254/464 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •