Originally Posted by
Srkn37
Geçen perşembe cuma kökünü kurutanlarda mal sabit onun için bende rahatım dostum, ama bukadarda boş bırakılmaz ki, ağa biraz daha alsın

gönlüm isterdi ki hissenin tahtacısı ben olayım da her gün tavan tavan götüreyim...ama ne yazık ki benim öyle bir imkanım yok...hisselerim malumunuz olmak üzere kocaer ve atatp dir...neredeyse fuul maldayım...herkes kendi çıkarını düşünmek zorunda...eğer beklentiler gerçekleşmeye başlar ve atatp füze olursa o vakit de kimin elinde çok mal varsa o daha çok kazanmış olacak...eğer ki atatp düşecek olursa da o vakit de en çok olumsuz etkilenecek olanlar yine elinde en çok olan yatırımcılar olacak...herkesin kendini kendi riskine göre ayarlaması lazım...herkesin risk iştahı farklıdır...
borsa hayatım boyunca toplasam 10-20 gün nakitte kalmamışımdır...nakitte kalmış isem de yazdırdığım yere mal vermedikleri için istemeden nakitte kalmışımdır...geçen aylarda biraz teknik takılayım ve bazı hisselerimde stop olayım demiştim...inanın onda da pişman oldum...o yüzden de hissesiz ben kalamıyorum...teknik de bana uymuyor...ben başaranları tebrik ediyorum...ama dediğim gibi bana uymuyor...ben temelciyim ve sabır ederek hedefime ulaşmayı umuyorum...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri